• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MILAZAJICEK:

Neviděl bych to tak černě protože jsem po spojení v očekávání kapitální zábavy ála Prim Plukovník zabrousil na e-shop . No a zaujaly mě ca 4 kusy z čehož 3 tuším z Frýdecké kuchyně - tedy kromě Orlíku Bronz Pilot Dual Time, Dakar a Tritia 26 . "Pilotky " s Dakarem jsou tedy za mě někde na hranici trošku eh...lopaty a možná i kolotoče ale tohle si publikum za mě zaručeně našlo i najde, původní PRIM ostatně taky nebyl žádná extra posh záležitost.

Orlík neni moc o čem (kromě ceny tedy :) a Tritia by vyloženě stály za hřích. Navíc 2 výrobci pod stejnou značkou nedávali v ČR smysl v IMHO naprosto žádným ohledu . Vývoj bych viděl asi tak že Prim Manufacture časem zeštíhlí (stejně jako čínská produkce v MPM obalu) a budou se snažit o širší záběr dostupnější produkce s Příběhem a Tradicí s Prim M. pro náročné . Plus třeba lacinější Orlíky se strojky Made in China podle českejch specifikací atd. atd.

Proč ne - za mě (JPP že dotovaný) Elton potřeboval vrátit nohama na zem a Frýdek zase trošku vytáhnout nahoru navíc ta paní z Frýdku vypadá že tah na bránu rozhodně má. S tím za mě trošku snobsky působícím pánem z Eltonu co v tématickém podcastu poněkud působil dojmem že mu spadly hračky do bot by se mohli vhodně doplnit :)
    FALL
    FALL --- ---
    Jsou divery na pláží fó pá nebo ne?

THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    pri servisu hodinek jsem narazil na tihle imho hezky Timory, reminek koupim jinej ale jinak spokojenost.

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Ve Státech jsou lidi šílení do tašek potravinového diskontního řetězce Trader Joe. Je to celonárodní fenomén, který jsem nikdy nepochopil. Tašky se prodávají na ebay za přemrštěné ceny. V nedávné minulosti byly hitem termotaštičky, celá moje rodina je nosí do práce/školy na obědy, tedy samozřejmě kromě mě :-) Teď jsou hitem prachobyčejné malé taštičky:

https://www.ebay.com/shop/trader-joes-bag?_nkw=trader%20joes%20bag
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOUDY: tady už to lidé flipují za 50 tisíc, madness
    https://www.chrono24.cz/swatch/ceny-hodinek-royal-pop--mod3331-new.htm
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ROBOTON: jj je to jak labubu. Kdyz se ptali lidi pred tema shopama tak 95% z nich je nechtelo pro sebe, ale chteli je rychle flipnout za petinasobek..Nikdo z nich ani nevedel kdo vede AP..pripadne kdo vymyslel ikonickej design RO apod....Je to jedna velka rychloobratkova sou.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    KOUDY: Takže to přirovnání k labubu sedí :D
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Stejně jsou ty royal oak hnusný hodinky, vypadá to jak trezor z roku 1960…
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CUNESK8: jj koukal jsem na storicka u kamose na watchtalk instaci a fakt neuveritelny. Swatch prej pak vydal nejakou zpravu ze ta kolekce bude v prodeji dlouhy mesice, takze se na vsechny dostane, ale videl jsem i sceen jak je nekteri prodavaj na ebay za 50k kc apod..total demence.
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    NECROMAN: tak jako co si budem povidat...genialni marketingovy tah...ten vcerejsek to pekne dokazuje, ale vubec mi teda neprijde normalni se pobit nekde fronte na hodinky, to mi proste hlava dneska nebere. ale co uz... ja jen porad nevim, jestli se mi to libi a nebo ne. :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    AUDIAC: zájem o Moonswatche už zřejmě poklesl a je třeba rýžovat jinde, tady ofiko web
    Audemars Piguet x Swatch | Royal Pop Collection
    https://www.swatch.com/en-en/royal-pop.html
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    KOUDY: "bavil" jsem se nad tim vcera cele odpoledne... :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    bizar

Hodinkové šílenství po celém světě. U obřích front zasahovali policisté - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-hodinkove-silenstvi-po-celem-svete-obrovske-fronty-zasahovala-i-policie-40578510
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Ja nekde zachytil clanek ze takovej colab je, ale nedoslo mi, ze to neni na naramkovy hodinky. protoze jinak mi ten design prijde super odvaznej a vlastne se mi to libi
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    JJOXER: Primárně to bude přívěšek na kabelku, z nějakýho důvodu je teď hrozně cool si navěsit na ucho kabelky kdejakou číčovinu.
    Ale samozřejmě fantazii se meze nekladou a dát si to na krk jak prvňák klíče od bytu bude jistě taky cool. Nicméně je třeba k tomu mít mulleta a knír :)
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Nějak jsem celou tu kampaň nepochopil. To jsou jako cibule do kapsy? Nebo to mám nosit na krku?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Kdo z vás měl na letošní bingo kartičce růžovo-žluto-tyrkysový APčka?

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ja porad klasika :) co jsem je koupil tak nesly z ruky.. Moonwatche občas vyvětrá manželka 🙂

KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    koupil sem si tak drahy hodinky, ze nemam na novy sklo na mobilu? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam