• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Recenze Casio Edifice EFK-200D-4AER
    https://www.youtube.com/watch?v=U_8Kse1RJSY
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    natürlich

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    OVERWATCH: Nechci se nikoho dotknout, ale to snad už radši Ruhly :-)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    CERMINEK: Nekupovat nový z butiku, pokles ceny obrovský.

Mam ty potápky s pětidenním calibrem a jsou to moje beater summer watch do vody. Skvělý. A myslím že stejný stroj je v těch pilotkách.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Velikost 12.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JJOXER: Pro mě je to sjednocení systému s fenixama. Ostatní výrobci mě upřímně nezajímají. Mam ouru a aw a prostředí garminu mi vyhovuje nejvíc. Nechce někdo skoro novou ouru ring 4 cca 14 dni nošený? Přišel mi nový z reklamace a budu ho teď dávat pryč.
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    JOHN_LENON: V čem je to lepší než whoop nebo Fitbit?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Jaké máte zkušenosti s hodinkami Oris? Docela se mi zalíbily Oris Pro Pilot X.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SUBTITLES017: A zase v úterý! Konečně. Objednáno na Alze.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    XMEDA:

Tak nerezovej tah je připouštím významný bonus. Stejně jako např. potřesení rukou v NMnM a uzavřená prohlídka s Chronomudrcem :)

Posh Meteorit mne každopádně nějak neoslovil - narozdíl od těch placatejch Sportek - ale s tim promem bylo IMHO načase . Prim Manufacture při výjezdu ven momentálně nebojim se říct katastroficky ztrácí na hodnotě což mi přišlo a přijde úplně zbytečný.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOHN_LENON: jupí :)

CIRQA Smart Band | Náramek pro sledování zdraví a kondice bez displeje
    https://www.garmin.com/cs-CZ/p/1989182/pn/010-04675-10/#specs
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    TALPENNY: A k Orlikum konecne spachali nerezovej tah.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    František Brezík a budoucnost hodinek PRIM | 71. Tik Talk
    https://www.youtube.com/watch?v=rWHIxZxMjJU

Sice nepochybuju že to odhaduju +- 70 % ansámblu vidělo nicméně :
    mj. se patrně začínají dít věci dalekosáhlého významu protože v PRIMu v roce 2026 někoho napadlo udělat web s e-shopem v angličtině a okukují Instagramy.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    XMEDA: jo takhle aha. Kazdopadne ta datumovka,u mejch, je fakt o kousicek soupla nahoru.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VEEHELL: Nemyslel jsem presnost vyroby, ale ze ten blok na trojce je kvuli ni mensi. Ma byt stejnej jako na 9. Kdyby ten vyrez na datum soupli mezi 4/5, tak to tam pekne sedne.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    XMEDA: mas recht, datumovka je fakt lehce, fakt lehce mimo. Na prvni pohled nepostrehnutelne, pri druhem uz je to videt. Ja to preziju, ale chapu, ze OCD jedinci tohle nemuzou dat ikdyby to bylo ve sleve ci zadara. :D
    RODWY
    RODWY --- ---
    Asi bylo potreba trochu eliminovat krizi:)

KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    KALIBAN: jasně. no. Mám alespoň veselou historku :) Třeba až včera mi došlo Swiss made :)
    Ale na mou obhajobu - dělám mimo jiné starožitnosti a blešáky nabízí podobné nákupy několikrát do roka - takže možné to je :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam