• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    THEODORIK: jo, ty tri tlacitka na leve strane jsou snad jen na Garminu.. a na anlogu by nedavaly smysl.
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    AMSTERDAM: Jsem presvedcen ze to jsou smart watch, ne automaty imho plus na obrazku neni prava ale leva strana hodinek (je to 9 ne 6ka) Ty tlaticka lehce indikujou chronograph, ale spis tihnu k Garmin Epix pro gen 2 / Garmin Fenix 8 43mm.

Prc ma jinek bracelet a nema ty 3 tlacitka
    Hamilton to neni na 100%
    Seika takhle nevypadaji
    Laco nic podobnyho nema
    Timex vypada uplne jinak
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    AMSTERDAM: Z toho se to fakt blbě poznává...ale číslovky mi připadají jako od Ball.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    AMSTERDAM: Jako řekl bych, že náramkové 🤔

áíčko tvrdí, že na první pohled mu design připomíná některé modely:
    Hamilton Khaki Field
    Timex Expedition
    Tissot PRC / Heritage řady
    Laco nebo jiné pilotní hodinky
    některé modely Seiko 5
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    pomuzete s identifikaci hodinek?

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ja po roce zkouseni amazfit helio strap zkousim google fitbit air (je asi o pulku mensi nez amazfit a cirqa ci whoop)

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JJOXER: ještě reálně nikde není k dostání, nebo je? co jsem viděl recenze, tak to měří spolehlivě všechno, na bicepsu obzvlášť.. jen si nejsem jistý, jestli je ten biceps strap v origo balení, myslím, že se musí dokoupit
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Jinak zkoušeli jste tu Cirqu někdo nosit na bicepsu? Měří to spolehlivě i tam?
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    ja ty napisy chapu jako soucast toho 80s utilitarniho designu
    a ten retro vibe je taky jeden z duvodu proc jsem je chtel, proste mi to pripomina kdyz jsem byl malej, a hranaty gshocky mi prisly cool

na cistej minimalistickej design mam uplne jiny kousky :)

jinak z praktickyho pohledu mi prijde super nocni radiovy serizeni casu, solar, odolnost kdy se fakt nemusim bat kam s tim jebnu, a pro me idealni nastaveni odpoctu na starty zavodu, v kombinaci s cudlikama ktery se fakt nikdy nezmacknou omylem
    smart hodinky zvladaj tohle vsechno taky, asi az na nedostatky v odolnosti, ale vubec mi to nesedlo - moc funkci, notifikace, zere to pozornost
    s dotykovejma jsem mel v mokru vzdycky problem nastavit/spustit/lockscreen, obcas to i tak identifikovalo z neceho longpress a odemklo se to, proste bordel. ty nedotykovy s cudlikama jsem si zas opakovane omylem mackal. ted to mam super jednoduchy a funkcni
    premejslim nad nakym sport trackerem bez displeje, idealne pres biceps. ted vysel ten garmin.. uvidim jestli si zvyknu na ne/komfort
    krome tech klasickejch fitness trackovacich ficur jsem zvedavej na to chytry buzeni ve spravnej moment
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: Tak mohl bys tam mit vetsi displej treba. Jinak proto mam ty svoje W800H v celocerne. Neni to az takovej gulas.

MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: Méďa vize má zbytečně velkou prázdnou černou plochu, ty nápisy tam prostě mají bejt :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    MADCAT: Nemyslim

hele:

Origos

Meda vize
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    XMEDA: Já bych řekl, že to k tomu prostě patří. Bez všech těch nápisů by to vypadalo debilně.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    GLOBETROTTER: Ehm, když je nenosím, tak se po cca dvou dnech zastaví. A to je mi, s prominutím, u prdele. Až je zase budu chtít nosit, tak nastavím čas a datum a jedu dál. Tvoje problémy bych fakt chtěl mít. :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STEPNI_VLK:
    Hm - vintage King Seiko mají mocnou přesnost - to je dobře že to pomalu za stejný prachy zvládne skoro to co GS se SD anebo prémiovym quartzem :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    HOBORG: Uz by se mohli zamyslet a prestat ty hodinky zasirat tim vizualnim smogem vsech tech (casto barevnych) napisu.. vsechny ty "adjust", "light", "mode" a vsechny ty popisky typu WR100 maji byt na zadnim vicku a vepredu jen Casio .)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    STEPNI_VLK: Takže pokud je nenosíš, tak mají po měsíci mínus minutu. A to je to, co nechceš.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    XMEDA & TALPENNY: Nechci vám nějak kazit vaše opěvné ódy, nicméně mně dělají moje 45 let staré King Seiko automaty po seřízení 2 sekundy do plusu přes den při nošení a 2 sekundy do mínusu přes noc při správném odložení. Čili zas až tak přísně bych to s tou mechanikou neviděl...
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    tak kdyz uz se tu resej ty Casio digitalky..
    ja mam celkem slusnou sbirku ruznejch mechanik, vcetne vintage Omega (ty si beru vetsinou k obleku)
    vsechny jsem dostal, vetsinou od otce hodinare

jediny hodinky co jsem si koupil pred par lety za vlastni penize jsou Casio digitalky, a nosim je ted vsude, jsou super
    uz jsem je pri ruznejch prilezitostech trosku odrbal, ale to vubec nevadi :)
    jsou tezky, ale nosi se velmi pohodlne

https://www.casio.com/intl/watches/gshock/product.GMW-B5000PC-1/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Hm zajimavy, proc to ma jen 5 bar?

Casio Lineage LCW-M100DSE-2A Service | New Battery & O-Ring Installation
    https://www.youtube.com/watch?v=werU2BEeAr4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam