• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    já nemám zkušenosti, jen tak koukám, takže já jsme zatim vykoukala StudentAgency zpáteční od 9.000tis včetně poplatků..
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    a u koho kupujete letenky? prg - nyc CSA? chtela bych brzo jet ale chci nejakou levnou letenku - kdy je podle vas nejvyhodnejsi je kupovat
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HANZSS: super, děkuji za přehled :)
    Já jsem zmatkař, takže to raději udělám už někdy v březnu.. když bych jela v květnu :)
    HANZSS
    HANZSS --- ---
    CELULITIDA: Potrebujes mit biometricky pas stoji 600.- a udelaj ho asi za tri nedele, a pak na netu vyplnis dotaznik, ale az po tom co dostanes ten pas, budes muset totiz vyplnit jeho cislo. Trva to asi 20 minut a obratem nebo po nejaky dobe ( me to prislo hned, ale pisou ze to muze trvat ) ti prijde ze mas povoleny vstup do USA, teda jestli neni pas falesny nebo tak :)) Je dobry si zadat alespon 72 hodin pred odletem. V letadle este vyplnis formular podobnej tomu z netu par otazek na imigracnim v miste priletu a mas povolen pobyt vetsinou na tri mesice. Od ty doby co je radar se to hodne zjednodusilo a i na imigracnim koukaj uplne jinak :))
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ORTIGA: no jo.. co naděláš, sem hold jen člověk :)
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    CELULITIDA: Dobra sbirka urban legends tady ... neplati, mozna tak do zoo co je uvnitr.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ANGUA: kolik se platí vstupný do central parku- platí-li se.. někde jsem četla, že ano.. ve snu jsem taky platila :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    jo to já nemůžu na něurčito, páč jsem pracující..

.. takže si koupim nějakou zpáteční letenku ...

.. já hlavně potřebuju vyřešit ubytování a moc se mi tam nechce uplně samotný (pak se na Tebe vázat nebudu samozřejmě :) ) ...

ANGUA
    ANGUA --- ---
    CELULITIDA: bud jedu v kvetnu na mesic nebo jedu v cervnu na otevreno...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ANGUA: týjo.. no, nemá cenu ti odporovat, páč už bych se zase hádala..

ale stejně...

to není hádání.. víš já jsem jen upřímná, tvrdohlavá a všechno ze mě hrozně lítá, aniž bych chtěla.. do toho se ještě zapojí to, že to píšu, přičemž mi neni vidět do ksichtu a tim pádem nikdo nepozná, jak to vlastně myslim.. ale to sem nepatří...

CHCI JET S TEBOUUU- ubytuješ mě u Vás? :)
    .. na jak dlouho tam jezdíš?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CELULITIDA: kdyz mi slibis, ze s eprestanes hadat s celym nyxem, tak klidne :))
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ORTIGA: tak jo-o, to zčeknu.. vim, že se to zjednodušilo, ale netušila jsem, že by se turistický úplně zrušilo. Díky za info
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    CELULITIDA: Vyplnit pres internet, ja moc nevim, jsem jel jeste na vizum ... ale mela by to byt formalita
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ORTIGA: pockej pockej, ale stejně musim něco přes internet vyplnit a tak ne? Nebo už vůbec ani to ne? A stačí obyč pas..?!
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    CELULITIDA: Asi nemyslis turisticky, ktery je zruseny?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ORTIGA: super fotoss :)
    a díky za odkaz na hostel :) když mě Angua neveme s sebou, vim kam :)
    ANGUA: tyjo, když já nemám to.. to vízum.. :) každopádně, je reálné, že bys mě fakt vzala s sebou?
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    ANGUA: Diky!
    CELULITIDA: Vlastni, zbytek je na Flickru ... da se tam prokliknout. S tim davem to moc pravda neni, dost blizko tomu bylo na Black Friday odpoledne na Times Sq ... ale na Haloweena v LA se mi to fakt stalo ;]
    ANGUA: Btw http://www.nylofthostel.com/, ceny slusne imho ...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    CELULITIDA: kveten/cerven, baby .)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ANGUA: ZÁVIST
    .. vem mě s sebou :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    .. a ten hostel vypada hrozne prijemne, az skoro lituju ze tam bydleni mam zadarmo u muze :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam