• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FRIX211: :) závidím
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    zdravim ze sveho tretiho pobytu, ktery prave probiha... opet na dva tydny, jako v prvnich dvou pripadech, akorat tentokrat east side (murray hill) misto upper west side (morningside heights) :) je to dost zajimave. uz me netankuji klasicke zazitky, na mrakodrapy nejdu, na sochu nejedu (prvni volny termin do koruny je v zari!!)... o to vic si uzivam proste jen mesta jako takoveho. a stale se mi tu hrozne moc libi... ale vic nez driv se tesim domu. ta eklekticka smes VSEHO je stale uzasna, ale uz se docela tesim zpet. neni to uz ten stejne intenzivni pocit, jako driv.
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    FATBEAR: presne jsme se bavili s jednim Italem kterej tam ma restauraci rikal ze takhle na dovolenku je to super ale zit tam je zlo zakony jungle tam platej dvojnasob.... zajimave mluvil i 911 ze to melo pozitivni dopad na lidi v new yorku ... ze je to stmelilo a castecne odbouralo "rasisticky predsudky"... to mesto je zvlastni
    HANELA
    HANELA --- ---
    Koruna sochy Svobody se otevírá poprvé od 11. září. Prohlédněte si unikátní schodiště - iDNES.cz
    http://cestovani.idnes.cz/koruna-sochy-svobody-se-otevira-poprve-od-11-zari-prohlednete-si-unikatni-schodiste-geo-/igsvet.asp?c=A090702_152203_igsvet_tom
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    jedu tam v prosinci na 8dni a dam dva dny v new yorkeru tak dam info jestli to za ty prachy stoji
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FATBEAR: pročs mě nevzal s sebou? :)
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    jj new york je vyborny mesto ale nevim jestli bych tam zvladnul zit delsi dobu ...
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    DREAMCASTER: jj top the rock
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    CELULITIDA: vtom hotelu sem nikdy nebyl takze nevim jestli to za to stoji :)
    mno v nedeli sem se vratil :)
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    FATBEAR: top the Rock?:]

Jinak me dojmy z mesta asi nejlepci mesto na svete:].... clovek jsem prijede a ten gulas ras narodu vizualni pastva na oci a neprestava me to porad prekvapovat.... navic clovek ani na moment tu nema pocit ze by byl cizinec...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FATBEAR: to se dá na dva dny :) jestli to sotjí za to )

kdys tam byl?

závidíím
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    jeste socha focena z parku u pivka :)

FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    CELULITIDA: ne to je hotel :) kde se muzes za peknych 200 dolaru ubytovat .)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FATBEAR: new yorker? asi jsem neznalá. tam je taky ten obchodák bo co? :o)))
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    nejakej new york :)

DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    us zitra uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    shanim ubytovani pro 2 osoby v NYC od 21-28.12.2009.poradte.diky
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    LAMPA: já bych se domluvila s placením na místě. Je jedno jeslti to je v NY nebo v Čechách, myslim, že by ot neměl být problém..?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam