• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

.. anketka na nástěnce..

... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

-byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    DADULINEK
    DADULINEK --- ---
    AGOG: od 25. sme s přítelem na dva týdny taky v Queensu v Douglastonu..těšim těšim :) třeba se potkáme,hehe:)
    AGOG
    AGOG --- ---
    ROZUM: Díky
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    AGOG: Jasně, jinak doporučuju na nakupování hlavně jídla Forest Hills a Rego Park (po Queens Blvd směr Manhattan - hodně azbuky, středoasijci a tak) a Flushing (Číňani, Korejci, Hispánci a mnozí další) - to všechno je celkem v dosahu
    AGOG
    AGOG --- ---
    Jamaica, Hillside Ave. v Ramadě
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    AGOG: A kde tam?
    AGOG
    AGOG --- ---
    ROZUM: Já budu v Queens a nevim jestli se ho to taky týká :)
    ROZUM
    ROZUM --- ---
    AGOG: Hláška o městě, které nespí, je fakt pravdivá :o)
    AGOG
    AGOG --- ---
    Seženu 24-25.12 někde něco k jídlu? Maji některé obchody otevřeno?
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    poradite nejaky dobry shoping center n NYC kde sezenu temer vse?))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAJK01: netusim, ale ja si to nejdriv byla v tom radioshacku vyzkouset a koupila to teprv kdyz to fakt nabijelo. predtim jsem zkousela jine krabicky a konvertory a nic nefungovalo, takze nejaky kupovani na blind ja osobne nedoporucuju. v usa je dobry ze maji vysokou uroven customer service, takze ti vsechno rozbali a nechaji osahat a tak .)
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    DEMONOFANARCHY: ok mrknu.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    MAJK01: Jeste jednou opakuji neni lepsi se podivat na stitek toho adapteru nez shanet treba zbytecne menic?
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    ANABEL_LEE: a nevis kde se to da koupit v cechach?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    HANELA: ja jeden rok taky ne, a druhej mi to proste zabohla neslo, tak jsem musela nabehnout do obchodu... nevim co se zmenilo .]
    HANELA
    HANELA --- ---
    ANABEL_LEE: fakt? My s tím neměli nikdy problém.
    HANELA
    HANELA --- ---
    MAJK01: asi se to bude nabíjet trochu dýl než u nás, ale nabije. Fén bude foukat míň, moje zkušenost. Ale přežil to :-)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAJK01: mi se nabijeni fotaku a mobilu jen s konvertorem nepovedlo, musela jsem si v radio shack koupit asi za 20 babek takovou krabici, ktera obsahuje i konvertor napeti prave
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    MAJK01: kus od kusu..nabijecka asi nebude problem ale pokud vzes veci jako fen tak se musis podivat co je na nich napsane...mas tam jasne uvedeno co a jak na kazdem zarizeni...
    MAJK01
    MAJK01 --- ---
    jeste dotaz.v americe pouzivaji misto 220V 110V kdyz si budu chtit nabit treba baterku do fotaku nebo mobilni telefon budu potrebovat prepinac napeti?nebo mi staci jen redukce na americkou zasuvku a nabiju to v pohode.predem diky
    HANELA
    HANELA --- ---
    MAJK01: ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam