• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MAJAK: oboje jezdí 24 hodin denně, metro kompletně celé.
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    ojoj, tak teda mam ubytovani, na upper west side, asi trochu nudnejsi ctvrt, ale blizko central parku, tak na behani fajn.

a kolo teda nejde? takze bus a metro, doufam, ze jezdi aspon do noci, tyiky jsou pedpokladm drahy,,,,,,,
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: je to dost vostry. teda na manhattanu. nejlepsi bike path je na west riverside. jde od jihu az k washington bridge
    http://www.nycbikemaps.com/maps/nyc-bike-map/
    nicmene kolo je v nyc velkej zazitek.
    SITH
    SITH --- ---
    MAJAK: stresik
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    no, uvidime uvidime, chelsea vypada taky pekne a k NYU je to blizko. Zajimalo by me taky, jestli se da po manhattanu jezdit na kole nejak vpohode? nebo to je stresik mezi autakama?
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: park slope je taky drahy, ale je to tam pekny a zivy.
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    3MARIE: podle google maps, kde si můžeš projít celou ulici to opravdu ošklivé je. Nechápu, proč jsou všechny baráky hnědý.....?.......

Jinak NYU je dost v centru, což jsou byty nad moji finacni kategorii, ale psala jsem na nejaky spolubydleni do chelsea, tak uvidime. No a pak mam v jednani harlem.

Ech.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: tak PROSPECT-LEFFERTS GARDENS opravdu neni Park Slope. je to dost hnusna oblast. mluvim z vlastni zkusenosti, nebot tam mam skolu (kings county hospital).

v use je dneska holiday a vetsina lidi je mimo mesto tak mozna proto neodpovidaji ;)

manhattan ma cenu. hlavne jestli planujes byt hodne ve skole. okol NYU je to dost dobre, ale zrejme dost drahe.
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    no, zavedla jsem ted praxi, ze pisu skoro na vsechno, co se na craigslistu objevi a popravde mi moc lidi neodepisuje, tak beru, co se da- Jinak jsem (google map rulezz) si prohlidla celou tu ulici, kde bych mela bydlet. Je to teda evidentne desnej zapadakov, ale na metro je to kousek. A doufam, ze si sezenu kolo a po brooklynu budu jezdit na kole.

Spletla jsem nazev ctvrti, je to PROSPECT-LEFFERTS GARDENS. Jeste vetsi zapadakov:)

Jinak pokoj vypada pekne, je vybavej, k tomu kuchyn a dva spolubydlici, no.

Pro info, ty bydlis kde? Ma cenu najit si neco rovnou na manhattnu?

dik
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: to je jako zeptat se, jestli auto za 5000 dolaru je drahy nebo ne. zalezi dost na tom, o co se jedna, zeano ;)

obecne se da rict, ze najem bytu s 2 bedrooms bude na park slope pres 2000. 700 je tedy dost v pohode.

nemela bys lepsi vzit neco bliz NYU ? i kdyz z park slope budes na union sq tak za 25 minut, kdyz nepocitam chuzi...
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    je pokoj na parkslope v brooklynu na měsíc se všim všudy za 700 doláču předražený? díky
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    3MARIE: já vím já vím, však to sjíždím dlouhodobě. spíš jestli někdo nemá něco přes kámoše, to je vždycky jednodušší, žeano.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: craigslist.com
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    Hola, jedu na kurz na NYU, budu NYC tři měsíce a stále neúspěšně si přes craigslist shánim ubytování. Neznáte někdo z usedlíku někoho kdo pronajímá pokoj na léto třebas? Nejlíp v Brooklynu. díky dík
    SITH
    SITH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    DEMONOFANARCHY: tak priste, dneska uz letime a bolej me nohy jak svine. A miluju ty maly pevny prdelky tady v queensu ;-))
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    SITH: bez na baseball... je to super... ta atmosfera je neuveritelna... me jsem nejaky socka lupeny za 20bucks ale byla to parada.....dokonce lepsi nez basket na kterej jsem se tesil, protoze Knicks jsou salati...
    SITH
    SITH --- ---
    DEMONOFANARCHY: ja dal sochu, times sq., brodway, park, radnici, dakotu, muzeum, most, j@r, empire state building, ground zero a to za dva dny...
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    SITH: porad neco...nohy jsem mel seslapany kazdej den:-)
    baseball, basket,brooklyn most, vyhlidka, central park, nakupy,muzikal na broadway,socha svobody -proste turisticka klasika...
    SITH
    SITH --- ---
    DEMONOFANARCHY: cos tu 8dni delal?
    CELULITIDA: ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam