• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    BEENYY
    BEENYY --- ---
    ahoj, asi budu znít jak idiot - ale mohl by mi nekdo prosim rict neco o vizem do usa? jaky jste s tim meli problemy, jak dlouho jste čekali atd...
    od konce října bych měla zajištětnou práci poblíž NY a vůbec nevím jak se tady vypořádat s úřadama. Děkuju, každá informace cenná!:)
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    Hola, neshanite nekdo ubytovani na zbytek na zbytek mesice?Mam neco k dispozici na Upper West Side, moc hezka ctvrt.

NEFERNEFER
    NEFERNEFER --- ---
    prosim prosim nechte me u sebe prespat z 16-18... spacak mam jen mi staci kus podlahy kde bych se polozil
    ZARA
    ZARA --- ---
    CHAV: pfff, aj tak! peklo :D summer in the city
    CHAV
    CHAV --- ---
    103 central park, dnes "len" 98, ale vyssia vlhkost.
    kozu by som zo seba strhal...
    :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    CHAV: kolko, pocula som o 103? ci viac?
    CHAV
    CHAV --- ---
    peklo toto pocasie...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Turistické vízum je na 10 let a taky tam nemůžeš být 10 let v kuse. Nemusíš do 2/2012 už žádat znovu, ale vždy dostaneš povolený pobyt jen na 3 měsíce.
    HANELA
    HANELA --- ---
    SIENAR: ESTA je snad vždycky na dva roky
    SIENAR
    SIENAR --- ---
    aktajsa - ja som si zaziadala estu normalne cez net a dali mi to do februara 2012, takze na dva roky, co je celkom haluz lebo predtym to bolo na tri mesiace tiez..
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    nejlepsi store je paragon sports a pak eastern mountain sports (EMS)
    nejlevnejsi je sports authority
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    tip na obchod s levnym sportovnim oblecenim? potrebuju tricko na behani-
    dik
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    CROCO: tyve jsem tam byl presne pred rokem a je to masakr....
    SITH
    SITH --- ---
    ted koukam na film Brooklyn finest a jsou tam baraky podobny tem Governors´s. Ony jsou podobny baraky nekde v Brooklynu ? ja mam za to ze jsou jenom na Manhattanu
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    dneska vsude vedro na zebliti. nemuzu se dockat severozapadu.
    CROCO
    CROCO --- ---
    Tak dneska v metru vedro jak ve vagine..
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MAJAK: Počkej si na jet lag, až se vrátíš do Evropy. Většina lidí ho má při letu na východ. Letěl jsem teď přes den a jet lag skoro nebyl. Pokud letím přes noc, dost často mi také pomůže, když v noci v letadle nespím.
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    3MARIE: skoda preskoda. vcera bych zrovna sla.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: vcera byl czech / slovak meetup. ve ctvrtek kazdy 4 tyden v mesici, 7.30 bohemian beer garden. ja tam teda dorazil az v deset a to uz tam nikdo nebyl. tak jsem dal aspon pivo s nejakejma totalnima blaznama z ostravy.
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    Ha, jsem tu druhy den a nejakou zahadou mam nulovy jetlag----bla jsem se, ze ho budu vyspavat tyden...

Budu tu tri mesice, tak kdyby chtel nejaky newyorcan/ka na pivo, tak at se ozve, nikoho tu jeste moc neznam.....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam