• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    JANDOS: pred dvou rokama sem bydlel v candy hostel a v pohode na prespani to staci a je to na 316 West 95th Street .. ubytovani cena pro 3 lidi na 4 noci byla 380 dolaru a nebo pro dva lidi na 4 noci 320 dolaru ... sprchy teda spolecny ale uplne v klidu , ubytovany prevazne mlady lidi ale v noci zadnej bordel , otevrena recepce nonstop dole moznost wifi .. a jedna spesl vec navic kdyz ma clovek pokoj z pozarnim schodistem tak vylez na strechu kde se prijemne kouri a pijou pivaky .. ulice je taky klidna ...
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    HANELA: diky
    SITH: asi ok, povidej
    HANELA
    HANELA --- ---
    JANDOS: my byli loni tady
    http://www.portlandsquarehotel.com/

byl to pro 4 nejlevnější hotel na M z Hotelw.. Přímo na Times squere, skvělá poloha. byli jsme v tom nejlevnějším pokoji, bez výhledu, ale čisté. Každý den úklid, i ručníky.
    SITH
    SITH --- ---
    JANDOS: hotel 30min express metrem na Manhattan je pro tebe ok nebo je to moc daleko?
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Zdravim,
    Chystam se koncem mesice na tyden, muzete nekdo doporucit ne moc drahe ubytovani idealne blizko Manhattanu ? Nejaky cisty hostel, kolik tam bude lidi je mi celkem fuk ... Hostelworld znam ale jestli ma nekdo osobni zkusenost
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    HARIBOKACHNA: ty jo... jak??? :) ja letim za 10 dni, a kdyz jsem pred vic jak mesicem resila letenku, tak delty uz byly 17500 a vyse (primo na jejich strankach)
    ZARA
    ZARA --- ---
    HARIBOKACHNA: fiha, to je strasne dobra cena! enjoy
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    tak jsem sehnala letenku za 12500 s deltou a letim za tyden
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    Forbidden city
    http://wandbnyc.com/stranded/
    zitra 10pm - sunrise
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    ojej, takze fakt hurikan? Doufam, ze mi to neodfoukne strechu.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    ne ze bych se netesil na tu bourku zitra ;-)
    COLISA
    COLISA --- ---
    Byla jsem v NY a bylo to úžasné, hned bych jela znovu! Opravdu krása! Všem doporučuju!
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nevite o akci na letenky kolem pulky/ konce zari pls
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    MAJAK:
    Ne, je to díra!
    Co se týče géčka, tak z hlediska intervalů i stavu stanic mi fakt přijde nejhorší.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    czech meetup ve ctvrtek 7.30 v astorii - bohemina beer garden. detaily na meetup.com
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    MAJAK: za kafe bych tip nedaval. za celou snidani (10$) mozna dolar, ale neni to podminka. za alkohol je nejlepsi platit za vetsi objednavku najednou, platit kartou az na konci nebo objednavat pitchers. tip je pak mensi nez kdyz se plati za kazdej drink zvlast.
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    Jinak mam problem s tipovanim obshluhy.

Ocekava se ode mne, ze dam dyzko i v pripade, ze si musim kafe objednat na baru, hned ho zaplatit a sama odnyst ke stolu?
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    GLOBETROTTER: Porad se divim, ze tady svym zpusobem frci polska kuchyne (dyt je to jen kopr na vsem a smazeny testo, nest?) Ale v poslednim cisle L magazinu se radi nove pristehovanym, aby se zabydleli v Greenpointu...., tak jsem myslela, ze je to tam super hidden culture place :)

Ha, na G trainu jsem nejakou dobu bydlela a i ted ho mam za rohem a je rozhodne lepsi nez zkurveny C train, ktery obzvlaste rano, kdyz ho vsichni potrebuji si dava na cas.
    Jinak se G trainu vsichni Manhattanani smejou, ze je to "ghost train," pac ani nejezdi na Manhattan.

3MARIE
    3MARIE --- ---
    GLOBETROTTER: da se v ty pekarne nakupovat za dolary ? pirogy pyčo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam