• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

.. anketka na nástěnce..

... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

-byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    SHI: Ja bydlel tady. http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Broadway-Hotel-n-Hostel/New-York/16002. Je to v severozapadni casti Manhattanu, primo na Broadway, stanice metra 100metru. Pokoje zadnej luxus ale rozhodne ne hmyz, na nasem byla proste jedna palanda stul a zidle, ale jsou tam i pokoje s dvouluzkama etc.
    Dole krasny loby s kuchyni, internetem, TV etc. Platil sem nejakejch 27babek za noc nebo tak nejak ? Za me doporucuju
    SHI
    SHI --- ---
    ahoj mate tip na levny ubytko v new yorku, nemusi byt luxus, ale hlavne BEZ SVABU nebo jakyhokoliv hmyzu? .))
    pokoj pro dva, noci tak 4, cim vic v centru tim lip. Chcem proste rychle a levne zkouknout NY a dat naky shopping... na zacatku prosince...
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    LUKYN: v Jane jsem sice byla jen na veceri a v baru, ale taky strasne doporucuju... a byli tam original performance Hedwig and the angry inch davno pred tim, nez z toho udelali film (aneb v davnych dobach, nez to zrekonstruovali a byla to punkova ubytovna pro transky na drogach)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    dneska v ceskym centru MIG21 za 20$.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ja byl tady
    The Jane
    http://www.thejanenyc.com/
    je to v Greenwich village, pokud vam nevadi malinkej pokojicek a spolecna koupelna, ma to skvelou atmosferu a $80 pro jednoho na noc
    REN_REN
    REN_REN --- ---
    Tak jsem zpátky a musím říct, že NY předčil všechna má očekávání.. :)
    Takže asi tak :))

Jinak mám supr tip na ubytování v srdci Manhattanu:
    http://www.carltonarms.com/ noc za 130 USD za pokoj pro dva;
    jen dva bloky od Medison Square Parku, kde je vedle Flatiron..

A hotel supr originální, každý pokoj vytovřil jiný umělec, takže taková galerie, moc v pohodě, doporučuju :))
    MALISCHENKA
    MALISCHENKA --- ---
    Ahoj, je tu někdo, kdo by mi byl průvodcem a tak trošku společností??? proooosííím...chystám se tam nejspíš po novém roce(sama), možná že to stihnu ještě před Vánoci...
    tak za případný odpovědi předem díky.
    jinak jsem celkem nekonfliktní...heh..milá a zábavná :-)
    Díky Domča
    MAJAK
    MAJAK --- ---
    jo a na yom kippur nosili ortodoxni zidi takovy obrovsky polsko stredoveky sombrera, to bylo taky moc hezky

3MARIE
    3MARIE --- ---
    GLOBETROTTER: to ja nevim - se jich zeptej. ja tamtudy jezdim do skoly. ted uz na ne bude ale nejspis zima.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: Trochu jsem ty jejich čtvrtě prolezl a od boku práskal fotky. Je to dílo! V Prospect parku jsem ještě nebyl. Který den je tam z jejich strany nejrušněji?
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    Zidi to je kapitola sama pro sebe. Nejvetsi ulet je videt je behat, teda spis se rychle sourat v Prospect Parku ve stejnejch hadrech ve kterejch chodi pres den a nejspis i spi.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Aha, tak to už chápu. Newyorčané v černém vs. barevní turisté.

Ta narážka o Brooklynu byla ohledně židovských čtvrtí :-)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    GLOBETROTTER: akorat sem narazel na 'modu', ktera se v nyc drzi. ano, cerna je elegantni barva, ale kdyz v ni sou obleceni uplne vsichni, vypada to dost nemocne. jako kdyz jede celej train z funusu. na manhattanu to funguje uplne stejne. hlavne v zimnich mesicich.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: Kdybys šel do nové restaurace, dej vědět, jak tam vaří.
    Btw. nepřehlédl jsi můj dotaz? :-)
    "Jakou to má spojitost?
    Btw.u Tebe v Brooklynu je spousta čtvrtí, kde to permanentně vypadá, že všichni jedou z funusu :-)))"
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    barak je to peknej ;)
    Vláda škrtá, cena za dům v New Yorku se ale zvýšila o 600 miliónů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/213082-vlada-skrta-cena-za-dum-v-new-yorku-se-ale-zvysila-o-600-milionu.html
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    3MARIE: policajti na festu delali ze to nevi.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: To je tak, když se zkombinuje street festival a americká "svoboda" :-) Btw.Ty se nebojíš v NYC chlastat z pytlíku? Já jsem tuhle jedním vokem koukal, jestli nejedou poliši a druhým kde je vždy nejbližší koš.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    uz jsme doma byli super. akorat to pivo, to je demence. na czech street festu chlastat heineken z pytliku je tragedie.
    SITH
    SITH --- ---
    JANDOS: to je husty !! :)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    3MARIE: Jakou to má spojitost?
    Btw.u Tebe v Brooklynu je spousta čtvrtí, kde to permanentně vypadá, že všichni jedou z funusu :-)))
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    az za par tejdnu z NYC zmizej turisti, tak budou vsichni zas jak kdyz jedou z funusu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam