• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

.. anketka na nástěnce..

... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

-byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    ad craigslist, diky vsem, presne tohodle vojebani se bojim. napsala jsem jedne inzerujici, ze se mi podle googlemaps nezda, ze by tam byl popisavanej byt a uz neodepsala. pak jsem odepsala na jiny inz. a tam mi bylo receno, ze mi hned posle smlouvu a vic fotek, ale chce velkou zalohu. takze s tou osobkou je to dobrej napad, jenom sehnat nekoho, kdo bude ochotnej tohle udelat :/

a jeste dotaz: ma vubec smysl premyslet nad ubytkem na broadway? opet extremne levne, ale dovedu si predstavit ten kolotoc. nebo spis asi nedovedu...

MRS_BRIGHTSIDE: diky velice
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ja osobne mam teda super zkusenost s timhle http://www.airbnb.com/
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    HARDCABB: priletel, chlapek nebral telefon a kdyz dorazil na adresu, tak tam byl kostel... a proste nic se s tim nedalo udelat (teda krome toho ze to nasrane odvypravel vsem newyorcanum, ktere potacejic se s kuframa potkal a crashoval pak u nas na gauci)
    KYTAK
    KYTAK --- ---
    jo taky mam negativni zkusenosti, kamaradky takhle prisly o 400 dolaru...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    jak vojeban?
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ANTIHERO: kamarad takhle zaplatil 900 za super byt na Manhattanu a byl total vojeban, source craigslist (negeneralizuju, ale blizka zkusenost).
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    mam dotaz ohledne nabidek na ubytovani na craigslist - je to duveryhodne? mate s tim nekdo zkusenost? nabizeji tam apartmany na manhattanu, ktere vychazi mnohem levneji nez hotel (treba 70-90 USD na noc).
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Od ledna ruší jednodenní jízdenky na MHD. Nejkratší jsou týdenní. Pokud chtějí víc vydělat na turistech, co přijedou na pár dní, tak je měli prostě zdražit.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    vypada to tak.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Tak to je bomba! Škoda, že není také na velvyslanectví, to mám kousek metrem. Nevíš, kdy má být ten koncert? 11.12.?
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    kdo jeste nevi
    Týden.cz | Magor bude recitovat na Columbia University v New Yorku
    http://www.tyden.cz/rubriky/kultura/magor-bude-recitovat-na-columbia-university-v-new-yorku_187067.html
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    GLOBETROTTER: ja sem sel do five guys hned po priletu, ve statech sem predtim nebyl a burgery meli mnohem lepsi nez cokoli co se da sehnat tady v Londyne kde ziju.. byl sem pak v corner bistru a dalsich mistech, ktery nejsou retezce a stejne si myslim, ze five guys si stojej slusne, navic chains k americe a newyorku patrej, takze je to dobrej reprezentat mistni kultury
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SHI: Pokud bys byla v NYC týden, tak Five Guys rozhodně se stále ještě nevejdou do must eat. Tím spíš, že jsou (na rozdíl od některých jiných podniků) v každém americkém městě i na některých letištích apokud člověk nejede do USA jednou za život, dá se to ochutnat i jinde, kde třeba nic kloudného k jídlu ani není.
    SHI
    SHI --- ---
    GLOBETROTTER: to je asi spis MUST EAT :)

ja jsem nasla v pruvodci ze v ty ctvrti kde bydlime je neco cemu se rika CURRY HILL a je to spousta indickejch restauraci, tak to bude pro me raj... ja maso nejim.)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    LUKYN: No jestli myslíš hamburgry v housce ve fast foodu, tak Five guys skutečně vedou. Ale v běžné restauraci Ti udělají burger obvykle lepší, než ve Five guys. Btw.zařadit Five guys do must see v NYC je docela směšné.
    SITH
    SITH --- ---
    3MARIE: ne, my vysli z JFK primo do airtrainu, pak vystoupili, vzali si tago a odjeli do hotelu :)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    ten listek se kupuje na vystupu z airtrainu pred vlezem do metra. clovek musi projit turniketama. jde taky svajpnout normalni metrokartu, coz ste mozna udelali a nevsimli si, ze vas to stahlo o bura ;)
    SITH
    SITH --- ---
    po nas nikdo listek v air trainu nechtel, teda presneji receno, nevedeli jsme ze ji mame mit a prezili jsme to
    SITH
    SITH --- ---
    z Jamaica jezdi express metro az na manhattan asi 20minut, courák tak 35min.
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    SHI: taxik jsou v dopravni spicce vyhozeny penize. air-train ma dve konecny stanice. doporucuju jet na howard beach a potom presednout na A smer manhattan. vsude jsou sipky. z jamaicy sem to jeste nezkousel, nebot bydlim v bklynu a acko mam za rohem.

JANDOS
    JANDOS --- ---
    Jo to me zezacatku hrozne sralo, vzdycky sem si pripravil prachy na jogurt a kafe ve Starbucksu a ono to stalo vic ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam