• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    3MARIE: My se vydali do Bostonu, výlet na pozorování velryb byl docela zážitek.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    3MARIE: jak řikám, když se hodně omezuješ dostaneš se níž. My chodili na každý den na snídani tam nechali tak 10-15$ na každýho , přes den něco malýho nějakou zmrzku, pití atd. taky tak za 10-15$, potom na večeři kolem 70$ za dva(slušný jídlo, flaška vína). no a pak někam do klubu/hospody, kde stojí pivko kolem 6$. Ono se to na těch 100$ v klidu nasčítá.

3MARIE
    3MARIE --- ---
    jestli mas 8 dni a pak letis zpatky, tak bych se taky podival do washingtonu. jede tam bus za 30$. ve 4 bych sel do auta.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    treba se mi dost libi tohle. a ta cena kdyz se to rozpocte na 4 je smesna:)

Sunny 3 bedroom apt in Brooklyn! in Brooklyn
    http://www.airbnb.com/rooms/166603
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    3MARIE: great!

diky, planuju nejakej byt pres airbnb.com craiglist nevim jestli se mu da duverovat, byly s tim nejaky problemy ne? ten city pass zni skvele, no priletime na JFK a odlitame z newarku. ad statue ten ferry s tim pcoitam, navic mam dojem ze ted sochu zavreli kvuli nejakejm renovacim. a urcite to tam chci prosmejdit. budu tam na 8 dni:)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    FEMUR: 100$ na den bych videl vcetne ubytovani s kazdym dnem v hospode. MTA na tyden stoji 29$, doporucuju koupit cityPASS za 79$, kde je Empire i Top of the Rock a vsechny podstatny muzea http://www.citypass.com/new-york

Jidlo se da nejlevneji poridit tak, ze si jednoduse nakoupite v supermarketu a uvarite si. Jinak slice Pizzy okolo 3$, zakladni americka kuchyne (hamburger) neco pres 12$, pivo vetsinou 5-6$ (plus tip).

ceny ubytovani v hostlech neznam, ale uz na tyden ve 3-4 lidech se urcite vyplati pronajmout si byt (craigslist).

vyvarujte se taxiku, je to zbytecne drahy. z letiste se na manhattan da dostat za 7$ do hodiny.

inet je zadarmo v kazdym druhym cafe.

statue of liberty je videt z free ferry na staten island. do spousty muzei se da dostat zadarmo. treba brooklyn muzeum je kazdej prvni tyden v mesici jeden den zadarmo.

urcite se podivejte i do jinych casti mesta nez manhattan. brooklyn stoji za to ;)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ALESH: my letim 4 , takze zvazuju spis airbnb.com :-)
    SITH
    SITH --- ---
    kua, mit cas a prachy, tak letim :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    jiank:

9.9.2011 Air Berlin - USA - New York - 7 390 Kč

Kdo je časově velmi flexibilní a plánuje podniknout velkou cestu po východním pobřeží USA, potom má možnost využít last minute tarifu Air Berlin na přímých letech do New Yorku.

Zpáteční letenky s odletem z Berlína do New Yorku jsou v nabídce za 299 EUR, což je přepočtem 7 390 Kč. Cena je platná pouze pro cestu v termínu od 12. září do 2. října 2011.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ALESH: a kdes bydlel?
    ALESH
    ALESH --- ---
    PAN_SPRCHA: to ja byl tak na 80 i s ubytovanim a uzil jsem si to maximalane :)

...pravda, jeste jsem nezapocital let vrtulnikem za 160 usd :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    no elektronika . dalsi pruser.-) mas na mysli B H ?.-)
    SITH
    SITH --- ---
    kamarádka si u židů koupila notas za v přepočtu 12k, tady byl na alze za 23k :D já pak nějaký tričko. Jinak se mi nechtělo s těma věcma tahat přes půlku bronxu :P
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PAN_SPRCHA: no to jde nastesti mimo me. a to proto ze mam rok starej samsonite a na tri roky dopredu jsem si nakoupil v Marshalls v DC na podzim minulyho roku:) i kdyz vim ze 21st century bude darda. proto se i ptam na kolik tam prijde bezna rezie a kolik si tam muzu dovolit propalit:)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FEMUR: Nechci. Ale já tam i za sebe nechal dost. Ono totiž vlezeš do 21st century a nakoupíš si věci na tři roky dopředu. I kufry z čech jsme vyhodili a koupili si tam za pár šupů nový. Normální kufr od Samsonite tam stál 15% toho co tady.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PAN_SPRCHA: dobry vedet, s vysokejma vstupama pocitam, jen bych si to rad propocital:)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SITH: i vstupenky jsou pěkně mastný. na Topof the rock to je 50$ pro dva jenom na vyhlídku. Ale když už tam člověk je tak pro by to nedal. Jinak všude kolem 20$ vstup. Ono se to pak slušně nasčítá.

FEMUR
    FEMUR --- ---
    SITH: dikes,
    PAN_SPRCHA: obavam se ze mam zdravou polovicku:) (nebo tim chces dat najevo, ze ty na to mas,:-) ja totiz 5000 na nakupy pro drahou polovicku nemam:-)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FEMUR: jestli se chceš živit hotdogama a nikam se nepodivat, dostaneš se na míň. Jinak počítej s tou stovkou na každýho na den. A jestli jedeš s drahou polovičkou tak počítej tak 5000$ na nákupy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam