• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    WERT: dik za tip. 185$ na 7 dni.. jeste uvidim :)
    WERT
    WERT --- ---
    nemluvim o citypassu ale o nypassu, coz je rozdil viz link
    proc tisknes elektronicky? :))) Ale verim ze k tomu tvymu asi taky neco dostanes...
    Ja jsem to zaplatil kartou pres net, a dosel si to vyzvednout na times kudy jsem tak jako tak mel cestu... (kde sem jim na mobilu jen ukazal potvrzeni v mailu)

Mel jsme tenhle NYpass na tejden a asi doporucuju pak neresis nic a jen chodis tam kam chces... (prijde mi to vyhodnejsi, jezdili jsme lodem apod, vsechny muzea...)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    WERT: ale kdyz si ten citypass tisknu elektronicky - poslou k tomu teda i mapu? ;)

Jinak ja jsem v NY 9.12.- 14.2., tak doufam ze se pocasi do ty doby trochu umoudri!!!
    WERT
    WERT --- ---
    HLAVIS: nepotrebujes, kup si newyork pass a dostanes mapu i s pruvodcem zadara (takova knizka to je co se vejde do zadni kapsy u kalhot)

osobne se mi osvedcilo si vytisknout mapu manhattanu na A4 , a do toho sem si propiskou zakreslil veci co me zajimaly... (obchody a takovyhle ruzny veci)
    Jinak vsechno turisticky zjistis pres to co dostanes s tim passem.

http://www.newyorkpass.com/
    NABIS
    NABIS --- ---
    HLAVIS: mám mapu, ale jsem z Brna
    HLAVIS
    HLAVIS --- ---
    nema nahodou nekdo z prahy na pujceni mapu ci pruvodce po NYC? :)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    FEMUR: dík ;-)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    pres internet?
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    ahoj...nevíte někdo jesi se dá sehnat letenka v srpnu za rozumnou cenu?
    CHYBA404
    CHYBA404 --- ---
    Manhattan bed and breakfast & inns. Find the perfect Manhattan B&B lodging on BedandBreakfast.com.
    http://www.bedandbreakfast.com/manhattan-new-york.html
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JOZEFEENA: www.airbnb.com odzkouseno, naprosta spokojenost
    JOZEFEENA
    JOZEFEENA --- ---
    neporadili byste mi prosím nějaké stránky na krátkodobé pronájmy bytů v new yorku? díky!!!
    SITH
    SITH --- ---
    tyjo, že by? :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    tohle je výbornej kousek, není to úplně ta nejlepší nabídka do NY, ale zase je to přímák.

23.12.2011 Delta Airlines - USA - New York - 9 690 Kč
    Zpáteční letenky na přímý spoj z Prahy do New Yorku jsou v nabídce za 377 EUR neboli v přepočtu za 9 690 Kč. Tarif omezuje odlety do USA v období od 9. ledna do 25. května s maximální délkou pobytu 3 měsíce, návratem nejpozději v srpnu a rezervace do 2. ledna.
    WERT
    WERT --- ---
    3MARIE: popremyslim :) dik za tip
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    interpid a ta ponorka je bozi naprosto:)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    WERT: jo, skoc na bus do washingtonu (~20$ myslim) a zajdi se podivat do air and space muzea. da se to zvladnout za jeden den i s prohlidkou mallu. busy jezdi z china town nebo treba bolt bus. jinak smithsonian ma jeste druhou cast kam skoro nikdo nejezdi u dulles airport. stoji to za to. je tam giganticka sbirka bombarderu, shuttle, rakety atd.
    Smithsonian National Air and Space Museum Steven F. Udvar-Hazy Center Dulles Washington
    http://dc.about.com/cs/museums/a/Udvar.htm
    WERT
    WERT --- ---
    CHYBA404: na internetu je vsechno :)))

BTW: je v NY neco zajimavyho ohledne letadel/techniky? - USS Interpid mam uz itinerari:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam