• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

.. anketka na nástěnce..

... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

-byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    DEJV
    DEJV --- ---
    DEMONOFANARCHY: A cover charge is an entrance fee sometimes charged at bars, nightclubs or restaurants. One dictionary definition is a "fixed amount added to the bill at a nightclub or restaurant for entertainment or service."
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Primitivni dotaz,

Kdyz se koukam po klubech http://bigapplejazz.com/nycjazzclubs.html

"Prices are $25-$40 for table reservations + minimum, or $10-$30 cover at the bar. "

Cover znamena, minimalni utratu, nebo vztupne?
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    WERT: skoda, byl sem tam pred 2ma tejdnama...
    byli sme tam asi tejden v Jade Hotel (http://thejadenyc.com/) - nemuzu nez doporucit, pokoje sice ne nijak obri, ale skvelej vibe, dobra lokace a super restaurace primo v hotelu..
    WERT
    WERT --- ---
    Nejede nekdo do US z US?

potrebuju sklo do brejli, asi za 500,- (zaplatil bych a poslal na vasi US adresu)
    Jsem z Prahy, kdyztak dik
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    VERKULENT: na tom letenkovém fóru ti podle mě v tuhle chvíli poradí ještě vyčkávat a číhat na akci, ale klidně tam svůj dotaz už vznes, letenkový guru pan sprcha v hledání výhodných spojení vyniká. já jen k tomu odkazu na letenkové fórum doplním, že sledovat akce můžeš začít už teď (osobně mám rád akcniletenky.com), nicméně většina akcí tam má v tuhle chvíli omezení pro odlet do konce března 2014 (i když je tam i boston naopak od půlky května dál). každopádně pozor na to slovíčko "zarezervovat" - pokud chceš koupit letenku levně, musíš být připravená ji v okamžiku, kdy se akce objeví, hned koupit a zaplatit.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    KLAARKA: Moc děkuju za radu!
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    VERKULENT: letenkoví experti jsou tady, tam ti poraděj nejlpí a pomůžou ti vybrat spojení: [ Letenky za par kacek aneb nizkonakladove aerolinky & letani obecne ]

myslím, že do 50 usd/noc se přes airbnb vejdeš, obzvlášť pokud chceš bydlet v brooklynu a budeš si to hledat trochu dopředu.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    SPLIFFBOY: Super, moc děkuju. V jakém časovém horizontu je nejlepší se začít po letenkách rozhlížet, případně jak moc dopředu je dobrý si letenky zarezervovat?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    VERKULENT: 16000 za zpáteční až někdy za 3/4 roku je podle mě moc, to bych ještě vyčkal. extrémně levné akční letenky jsou tak od 8000 (za ty peníze by to ale asi končilo jinde v evropě a musela bys přikoupit ještě navazující do prahy), slušná a nijak neobvyklá cena je tak 12-13.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    WERT: Dobře, děkuju za tip!
    WERT
    WERT --- ---
    VERKULENT: ja mel byt asi za 70/noc na upper east side... pres AirBnB
    tak se mrkni tam, je toho tam spousty, v Brooklynu to bude levnejsi.
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    SITH: Zpáteční, no vlastně je dražší, cca 15 900,-
    Já nemám absolutně přehled, ale nezdá se mi to nijak moc.
    SITH
    SITH --- ---
    VERKULENT: 15tisíc zpáteční nebo jednosměrná?
    VERKULENT
    VERKULENT --- ---
    Zdravím všechny! Začátkem června 2014 bych se chtěla vypravit do New Yorku, ráda bych zjistila nějaké info ohledně letenek a ubytování. Koukala jsem, že letenky v té době Praha - mezipřistání - New York kolem 15 000,- . Co se ubytování týká, chtěla bych se vejít cca do 50 USD/1 noc. Je to vůbec možné? Bude to takové tour de culture/art. Chci tam i podniknout svůj malej foto projekt. Už sem zkontaktovala i pár lidí přes Couch Surfing, ale ráda bych se poradila i s lidmi z druhé strany, tedy s lidmy z ČR, jaké mají zkušenosti. Mojí prioritou je Brooklyn, ale samozřejmě chci navštívit všechny čtvrti. Děkuju :)
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    Kdyby nekdo potreboval poslat neco z NYC do PRG, kontaktujte Irinu

"We're moving our stuff from US to Prague and don't have enough to fill a container. Approximate date of shipping end of October - first week of November 2013. Would anyone from this group be interested in sharing a container to send their stuff to Prague? Please contact Irina for more details at pechkin07@gmail.com
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    s jakým průměrným měsíčním (studentským) rozpočtem žijete/přežíváte v new yorku?
    HANS_NEUMAN
    HANS_NEUMAN --- ---
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    SKYE: yaffacafe na st. marks - obycejne kafe je sice hodne takove, ehm, americke, ale je to bezedny hrnek, ale da se tam v pohode prosedet hodiny, uzasne bizar interier, levnota, zahradka ve dvore, fajn jidlo, wifi a nadherne potetovane cisnice. jo a je to 24 hodin open.
    a jeste je podle mne bozi housing works cafe bookstore v soho
    3MARIE
    3MARIE --- ---
    The New York Coffee Guide
    http://www.newyorkcoffeeguide.com/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam