• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jenom ten zakaz koureni vsude vevnitr me trochu diskriminuje.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Pokud mate deti, tak doporucuji
    FAO Schwarz - 767 5th Ave, at E 58th St - http://4sq.com/8kNZHv
    Hrackarstvi ze Sam doma
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    Moje cerstva zkusenost ohledne nypassu apod... Nastesti jsem nic nekupovala a vsude kde jsem byla, tak byla fronta mnohem vetsi s timto "zvyhodnenim" a cenove sem rozhodne neprodelala... ;-)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KLAARKA: Tak Yelp je taky dobrej.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KLAARKA: Diky za tip, Yelp jsem nezkousel. Stahnul jsem Four Square. Libi se mi, ze tam jsou uzivatelsky komentare, hodnoceni, vzdalenosti. Dobra appka.
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    MC_KALAPU: haha, ty jsem chtěla doporučit též, jsou úžasný, ale Giomiky píše, že knedlíky nechce.
    Pokud bydlíš kousek od Chinatownu, tak za mě je asie jasná a zdravá volba, mají tam super sushi za pakatel (do tří usd za krabičku třeba 8 fakt čerstvých krásných kousků). Když se nebojíš chodit do těch podniků, kde je vše psáno jenom čínsky a které můžou vypadat trochu podezřele, můžeš narazit na super čerstvé a levné jídlo.
    Jinak low-cost docela dobrá volba je i jídlo třeba z Trader Joe's.
    No a není fast-food jako fast-food, když nechodíš do klasicky amerických, ale do různých latino nebo dokonce afrických, najíš se zdravě a ne draze. Zkus tipy na Yelpu, já jsem je využívala ráda a většinou fungovaly.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    O.K., dekuji moc za odpoved.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    GIOMIKY: Za me Prosperity Dumplig v LES, ale jak rika KLAARKA, hodne zalezi na chutich a lokaci..
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    GIOMIKY: záleží, kde bydlíš a jaké máš preference a chutě...
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ahoj, nejste nekdo v NYC? Co byste doporucili za levny a dobry zdroj jidla? Nemam kuchyn a uz tu mam pomalu z tech fast-foodu zkazeny zaludek.
    MARESMON
    MARESMON --- ---
    Dobré ráno, nemáte někdo tip, jak se nejlépe/nejlevněji dostat na Airport Newark v New Jersey? Jelikož tam už nebude platit metro card... Kolik stojí jednosměrný AirTrain Newark na terminal B? A jak dlouho to může z Manhattanu trvat? Popř. díky moc za odpověď :)
    NTR23
    NTR23 --- ---
    GLOBETROTTER: aha. Já jsem byl v listopadu
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NTR23: Také záleží na ročním období. Jaro-léto je obrovský rozdíl oproti podzim-zima.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    DADULKA: Přišli jsme bez jakékoliv rezervace a během pěti minut jsme byli na střeše.
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    SPLIFFBOY: Diky moc ;-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DADULKA: to podle me driv nebejvalo tyhle listky na konkretni cas... nicmene ono je to stejne celkem fuk, byl jsem v rijnu 2012 a na vetsine tech mist tak zasadni fronty nebyly. a pokud uz ano, tak tam byla zrovna tak fronta i lidi s citypassem - to byl pripad museum of natural history, kde byla fronta umorna a kde kdo v ni maval citypassem v domneni, ze mu to bude neco platny :) ja bych se pro nej rozhodoval spis na zaklade toho, kam se opravdu chystas a jestli s nim tudiz neco usetris.
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    "všechny" zmineny atrakce lze rezervovat na přesný čas při koupi lístku on-lin....když si koupim citypass tak předpokládám, že nic rezervovat nemůžu...což mi příde nevýhodný....pže mi nikdo nemůže garantovat, že se tam dostanu....
    například vstup do hlavy socha svobody je volny az v dubnu....a je mozna rezervace pouze navstevy ostrova....

možna si nerozumíme....nebo ja nerozumim celymu systemu :-)
    předpokládám, že když si rezervuju přesný čas...tak na ten čas je určitá kapacita a já sem v ní zahrnutá...a žádnej citypass mě tam neprotlačí

viz link
    Top of The Rock
    https://secure.topoftherocknyc.com/ODTInternet/Web/BuyTicketOnline/captureticket.aspx
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    DADULKA: kde presne mas pocit, ze se rezervaci vyhnes fronte? nebyl jsem v NYC pres dva roky, ale na zadny turisticky lokaci krom ground zero si objednavani se na konkretni cas nevybavuju. ale tak mas pravdu, ze zalezi, kam chces jit. citypass nabizi vstupy do tech hlavnich muzei, kam jde velka cast navstevniku stejne (metropolitni muzeum ma teda myslim vstup dobrovolnej, takze to je trochu navic v tom passu).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam