• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    Pokud jste na Manhattanu a dostanete hlad, ale nechcete utrácet desítky dolarů za teplé jídlo, ideálním řešením je: 2brosspizza nebo 99 cents pizza. Zadejte výrazy do google map a najde vám to pobočky. Nejlepší na tom je, že máte velký dílek pizzy za dollar. Většinou mi stačí 4 k obědu a zatím jsem nenašel nic lepšího v NY v poměru cena/množství.
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    Řešil jste někdo v NY WiFi? na mém apartmánu není a jelikož tu budu 3 měsíce, tak by se docela šikla. Nicméně nevím jak to zatím vyřešit. Rád bych se vešel do $40 měsíčně, ale bez instalace. Paní u které bydlím (důchodkyně) nechce aby ji po bytě někdo pobíhal a instaloval, když to je jen na 3 měsíce. Mám tam v dosahu Optimum Wifi hotspot, ale k tomu je potřeba mít u nich účet, kde vyžadují SSN, které zatím nemám a pak instalaci modemu, přes který je možné aktivovat jejich účet. Napadá někoho něco jiného
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    JUANITA: Děkuji :)
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    JUANITA: Nevíš jestli existuje něco jako idos, nebo jízdní řády (aplikace pro telefon)?
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    VRSASI: z JKF to vezmi metrem imho. neztratis se...
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    Ahoj, nechystáte se někdo do New Yorku 18.6. z Prahy v 12:35? :)
    Taky bych se rád zeptal, jak je to v New Yorku s taxíky, jsou předražené, nebo levné? Jedná se mi o dopravu z JFK na Cony Island. Nerad bych se totiž první den ztratil s kufry v metru :D
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    tak si tak hledám na AirBNB ubytování v Brooklynu pod $500 až jsem z toho tak zoufalej, že začnu psát i těm, kteří stojí 2x tolik a nakonec se mi ozval jeden chlápek a cenu mi snížil! Takže doporučuji nebát se a klidně si říct o slevu ;)
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DRAGON: Zapomněl ses zeptat na kreditku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NOPOLICE: zkusil prave pred chvili nasel super deal, dik
    SITH: taky dik
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    DRAGON: airbnb si zkousel?

New York Prázdninové pronájmy a krátkodobé pronájmy - Airbnb
    https://www.airbnb.cz/...102348361&ne_lat=40.94041276777659&ne_lng=-73.77163434379611&ss_id=qya4etrl
    SITH
    SITH --- ---
    DRAGON: Sice se o pár dolarů nevejdu do tvého rozpočtu, ale pokud bys byl ochotný si jich pár připlatit, tak můj tip je toto. Mají slevu na tři noci a dostaneš se kolem 110 USD, co jsem narychlo čeknul.

Howard Johnson Inn Jamaica JFK Airport NYC | Jamaica, NY  11434 Hotel
    http://www.hojo.com/...els/new-york/jamaica/howard-johnson-inn-jamaica-jfk-airport-ny/hotel-overview

Je to cca 5 min od JFK, jezdí tam jejich shuttle zadáčo, nebo taxíkem do 15USD tuším. Hned vedle hotelu je bus co tě hodí za 10-15min na Jamaicu na metro.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    poradil byste mi prosim nekdo jak na ubytovani v New Yorku? Potrebuju sehnat pokoj pro dva od 12.5. do 18.5 a nemuzu najit nic pod 100$/noc a s lokacema typu Bronx, Harlem, Brooklyn a tak.

nemate nekdo nejaky tip?
    dekuju
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VRSASI: Hele, mel jsem pocit, ze do dizkuse s nazvem New York by se to mohlo hodit. :-)
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    GIOMIKY: to se chlubíš nebo nabízíš? :D
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    VRSASI: Jestli je to 11kUSA, tak jsi špatně hledal bydlení. Jestli 11kCZK, tak jsi špatně hledal práci. Jinak se to okomentovat nedá.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX BY NIGHT
    Sorry za kvalitu, ale nejak mi jabko nebere

JUANITA
    JUANITA --- ---
    VRSASI: 11 moc? To jsi asi spatne budgetoval. www.worstroom.com
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VRSASI
    VRSASI --- ---
    Ahoj,
    18.6.2015 odlétám do NY pracovat až do 15.9.2015, Máte někdo levné tipy na bydlení, nebo nehledáte někdo spolubydlícího? na AirBNB, jsem našel nejlevnější za 11 tis měsíčně, ale to bych se vrátil domů s mínusem. Budu rád za jakýkoliv tip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam