• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDANew York
    NEW YORK

    .. anketka na nástěnce..



    ... zamilovala jsem se do New Yorku ... Teď je mým snem se tam dostat..

    -byli jste v New Yorku?
    -rady, ,,návody", pomoc- ubytování, letenky..
    -zajímavá místa, zážitky..
    -bary, parky, ..
    -na co si dávat pozor
    -fotky
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    MATA: nemusíš, je to u metra, můžeš být v brooklynu a metrem tam jseš za pár minut. Pokud ti ubytování neplatí firma, tak manhattan je proste extra drahej
    MATA
    MATA --- ---
    právě jsem obdržela adresu místa, kde máme konferenci...takže musím hledat ubytování blízko The TimesCenter 242 West 41st Street ....

    SITH
    SITH --- ---
    ok bydleli jsme tady, https://www.google.cz/.../data=!4m5!3m4!1s0x0:0xb943463c4fb98f5!8m2!3d40.6689488!4d-73.7815625?hl=cs, ale dle mapy je to spíše už Queens než Brooklyn :)
    JAYME
    JAYME --- ---
    kdyz jsme byli v NYC v r.2011, bydleli jsme pulku pobytu (asi 10 dnu) v Harlemu a pulku v Brooklynu. v Harlemu v apartmanu (bytovej dum, defakto hotel na cerno, velmi bezny), v Brooklynu v normalnim hotelu. vubec nema cenu resit ubytovani na Manhattanu (pozn. on Harlem je spravne taky Manhattan, takze spis presneji "na turistickym Manhattanu"), cena/vykon to nedava smysl a je to uplne zbytecna past na turisty, co maj pocit, ze jinak budou dojizdet 2 hodiny anebo po nich budou nekde strilet a metat nakazene jehly (ve skutecnosti Harlem dnes vypada lip a bezpecnejc nez mesta v CR). metro v NYC funguje perfektne, krome normalnich zastavkovejch jezdi i rychlikovy vlaky, ty pak jedou z tech okrajovejch casti typu Harlem a Brooklyn na spodni Manhattan treba 15 minut.
    SITH
    SITH --- ---
    MATA: s cestovkou to bude vždycky drahý protože logicky platíš i marži pro cestovku :) jak píše
    ELIZZ: , dá se sehnat letenka v akci i za 13k, ubytování seženeš za dobrý prachy v Brooklynu a směrem dále, čím dále od Manhattanu, tím levnější a zbytek můžete utratit za jídlo a vstupy. Já např. bydlel blízko JFK letiště, takže jsme platili málo za taxi. Měli jsme to patnáct minut na metro a metrem tak 30min na Manhattan.
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    MATA: tak urcite :) my byli na 10dni, letenky jsme sehnali v akci za 9000,- ubytko pres airbnb v Brooklynu u stanice Van Siclen na Fulton st. cca za 800 na noc (vlastni spodni patro v baracku s wc a koupelnou) a listky na NHL za 4000,- ..bohuzel Jagr, kteryho sme chteli hlavne videt, tyden pred nasim priletem prestoupil na Floridu :D coz byla ale jedina chyba naseho vyletu do NY ;)
    MATA
    MATA --- ---
    SITH: cestovka nabízí letenku i zpáteční, ubytování, transfer z letiště do hotelu a zpět na 7 nocí za 33000 Kč osoba + nám jsou schopni sehnat lístky na NBA a NHL. Tak mě zajímá, pokud si vše obstarám sama bez cestovky, jestli mě to vyjde levněji...jejich nabízené ubytování https://www.wyndhamhotels.com/...nn/new-york-new-york/days-inn-hotel-new-york-city-broadway/overview
    MATA
    MATA --- ---
    SITH: požadavek určitě vlastní sociální zařízení, čistota a bezpečnost:-). Poměr cena/kvalita. Cenově max do 30000 na 7 dní pro dvě osoby. Když to bude levnější, samozřejmě lepší:-D. Ale spíš počítáme s tím, že pod tuto cenu ubytko neseženeme.
    SITH
    SITH --- ---
    MATA: jaký máte rozpočet a jaky mate požadavky na ubytování?
    MATA
    MATA --- ---
    ahoj, v březnu letíme s manželem poprvé do NY. Rádi bychom bydleli na Manhattanu nebo v jeho okolí. Něco sem našla na bookingu. Můžete mi doporučit, kde bydlet a kde vůbec, popřípadě kde hledat? Je pravda, že se vyhýbat ubytování v okolí Central Parku? díky moc
    KYCLTKA
    KYCLTKA --- ---
    Ahoj všem, právě jsme se vrátili z road tripu NY + Florida. Pro případnou inspiraci připojuji zpracované video z GoPro záběrů:
    NY+Florida 2016
    NY+Florida 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=HMQQB2ZCzT8
    MIMA_A
    MIMA_A --- ---
    JUANITA:
    Tak uz mame neco zarizene pres airbnb... ci co mas na mysli? Diky
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    MIMA_A: dtto, kdyztak se ozvi. :)
    GAZY
    GAZY --- ---
    Podnájem bytu v centru newyorku za 1 dolar měsíčně :-D
    'Amazing 3 Floor Manhattan Loft - $1 per month!' Room to Rent from SpareRoom
    http://www.spareroom.com/rooms-for-rent/manhattan/west_village/100161946
    MIMA_A
    MIMA_A --- ---
    Cau, hledame airbnb ubytovani pro 2 na 14 dni, neco jako Brooklyn/Williamsburg a ackoli je tam toho spousta, tak jakykoli tip na konkretni zkusenost kde bydlet, nebydlet, kde jste bydleli se kdyztak hodi... diky
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    SICKBOY4000: vymaz si cookies ;)
    CYBERS
    CYBERS --- ---
    VINNIECFC: Nejlepsi pomer cena / rychlost bude jet vlakem (NJ transit) z Newark airport to Penn Station, tam presednout na LIRR (Long Island Rail Road) a vydat se smer Jamaica station, odtamtud uz jede AirTrain na JFK.
    Za idelanich podminek to muze trvat tak hodinu a pul az dve hodiny.
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    SITH: to je urcite jedna z moznosti, bohuzial aj najnakladnejsia :) skor som uvazoval o nejakom vlaku. Na stranke Newark letiska som videl ground transport vyuzitim JFK AirTrain (http://www.panynj.gov/airports/jfk-to-from.html) len proste nemam s tym ziadne skusenosti a hlavne neviem ci je to priamy spoj. Nemas s tym nejaku skusenost prosim ?
    SITH
    SITH --- ---
    VINNIECFC: taxi :)
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    Ahojte, potreboval by som vasu radu. Priatelka prileti do Newarku (Newark Liberty Intl Arpt) a odlieta nasledne z JFK, NY. Neviete mi poradit najjednoduchsi sposob dopravy medzi letiskami? Najlepsie nieco bez prestupu, nech sa mi tam chuda nestrati :) Dakujem!
    _PETE_
    _PETE_ --- ---
    Ahoj, nejste úplnou náhodou někdo v NYC? Včera jsem odletěl zpět do ČR a na hotelu jsem si zapomněl jednu igelitku s věcmi, které bych nerad úplně ztratil. Nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mi to byla schopna a hlavně ochotna přivézt do Prahy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam