• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    CESKI: rezim eco proste nejde nijak vypnout..zadnym zpusobem.
    V manualu pisou "chyba klimatizace - vyhledejte servis Audi "
    CESKI
    CESKI --- ---
    LOJZAK: a jak je vypínáš???
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    dotaz : u A3 .2006 sportback se mi rozsvitilo tlacitko Econ u klimatizace a nejde vypnout(tzn neklimuje)
    nake rady?
    me napada jen ze klima nema napln ....
    CESKI
    CESKI --- ---
    KCN2: mam klasickou a6 sportovní podvozek a jak sepne turbo je to krása, ale hlavní výhoda je když v kopci potkám kamion tak jej předjedu rychle i když jedu plný :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    CESKI: ja mel a6 1.8 t 132 a 2.5tdi - to byl teprv pruser :) nicmene v ty 2.7T jsem nikdy nejel, muze dobre litat, ovsem asi ne v allroadu
    CESKI
    CESKI --- ---
    KCN2: to je jasné...no já mám nalítáno cca 210K a je to v pořádku kupoval jsem jej když mělo najeto cca 100K .... ale pravidelný servis v autorizovaném servisu je myslím si základ :) na 4,2 jsem koukal ale ta pojistka je už moc velká... ovšem už koukám dopředu na něco novějšího......btw. jsem na ty turba zvyklý předtím jsem měl a4 1,8T :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    CESKI: uvazoval jsem taky nad tim, ale slysel jsem ze motory nemaji takovou zivotnost, ale urco jede pekne, tak jsem radsi 2 x volil klasiku 4,2 :) 228 a 250 kw, tam turbo netreba .)
    CESKI
    CESKI --- ---
    KCN2: já mám 2,7 T rv 2002 a poruchy zadne jenom sem tam vymena ridiciho ramene ktere se vytluce z tech nasich cest :) a meneni oleje :D
    KCN2
    KCN2 --- ---
    SILVAR: sice starej ale dobrej motor, pri slusnym zachazeni staci pouze davat kvalitni olej a semtam udelat rozvody, jinak nic poruchovyho....zadny turbicko a podobny picoviny, krasny holy benzin....nicmene bych uz se radsi do a6 2.8 V6, je o malo novejsi a taky spolehlivy....
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    jj diky,jen to povine ruceni :)obsah jako krava
    HELMUT
    HELMUT --- ---
    SILVAR: kamarad presne tohle auto ma... je to poctivej sestivalec, krasne to jede, spotreba s lehkou nohou tak deset, pokud budes zavodit muze to byt klidne i 14, ale dlouhodobej prumer se bude motat kolem 10-11...
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    sry 2.6 V6
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    čaute mate někdo zkušenost s typem vozu -audi A4 2.6 V8 benzin manual.1995,by me zajimalo kolik to muze zrat,a jak to miva mouchy diky za jakekoli info
    ASTRALR
    ASTRALR --- ---
    CESKI: tak nic no jenom to byl presne to co si zikal :) se mi az zdalo ze ti to nekdo prodava na SVK :) jenom proto sme to pastnul, a kdyz uz sme pri tom je to uz prodany ak ne pls napis vice info rad si to prohlidnu.
    CESKI
    CESKI --- ---
    ASTRALR: nezobrazilo se mi to správně :) ukazuje to více inzerátů je možné že jsem klikl pozdě(pravděpodobně) a inzerát tam není :)
    CESKI
    CESKI --- ---
    a kolik bych dostal za A6 r.v. 2002 najeto 200 K 2,7 Biturbo servisované v autorizovanm servise(záruka mobility apod.) letní alu + zimní alu :)
    ASTRALR
    ASTRALR --- ---
    7000e
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    prosim poradte kolik mam chtit za Audi A6 Avant 2,5 TDI kombi, rok vyroby 2003, najeto jen 115 000 km, servisni knizka, 8x alu kola.

chtel bych to strelit, ale nevim za kolik..

diky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam