• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    CESKI
    CESKI --- ---
    LOJZAK: jop klasika :) a je to
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    zavada odstranena, v klime nebyla napln(auto prez pul roku stalo a napln se jaksi vyparila ) :)
    CESKI
    CESKI --- ---
    LOJZAK: tak servis mozna bude dobra volba :)
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    CESKI: rezim eco proste nejde nijak vypnout..zadnym zpusobem.
    V manualu pisou "chyba klimatizace - vyhledejte servis Audi "
    CESKI
    CESKI --- ---
    LOJZAK: a jak je vypínáš???
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    dotaz : u A3 .2006 sportback se mi rozsvitilo tlacitko Econ u klimatizace a nejde vypnout(tzn neklimuje)
    nake rady?
    me napada jen ze klima nema napln ....
    CESKI
    CESKI --- ---
    KCN2: mam klasickou a6 sportovní podvozek a jak sepne turbo je to krása, ale hlavní výhoda je když v kopci potkám kamion tak jej předjedu rychle i když jedu plný :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    CESKI: ja mel a6 1.8 t 132 a 2.5tdi - to byl teprv pruser :) nicmene v ty 2.7T jsem nikdy nejel, muze dobre litat, ovsem asi ne v allroadu
    CESKI
    CESKI --- ---
    KCN2: to je jasné...no já mám nalítáno cca 210K a je to v pořádku kupoval jsem jej když mělo najeto cca 100K .... ale pravidelný servis v autorizovaném servisu je myslím si základ :) na 4,2 jsem koukal ale ta pojistka je už moc velká... ovšem už koukám dopředu na něco novějšího......btw. jsem na ty turba zvyklý předtím jsem měl a4 1,8T :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    CESKI: uvazoval jsem taky nad tim, ale slysel jsem ze motory nemaji takovou zivotnost, ale urco jede pekne, tak jsem radsi 2 x volil klasiku 4,2 :) 228 a 250 kw, tam turbo netreba .)
    CESKI
    CESKI --- ---
    KCN2: já mám 2,7 T rv 2002 a poruchy zadne jenom sem tam vymena ridiciho ramene ktere se vytluce z tech nasich cest :) a meneni oleje :D
    KCN2
    KCN2 --- ---
    SILVAR: sice starej ale dobrej motor, pri slusnym zachazeni staci pouze davat kvalitni olej a semtam udelat rozvody, jinak nic poruchovyho....zadny turbicko a podobny picoviny, krasny holy benzin....nicmene bych uz se radsi do a6 2.8 V6, je o malo novejsi a taky spolehlivy....
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    jj diky,jen to povine ruceni :)obsah jako krava
    HELMUT
    HELMUT --- ---
    SILVAR: kamarad presne tohle auto ma... je to poctivej sestivalec, krasne to jede, spotreba s lehkou nohou tak deset, pokud budes zavodit muze to byt klidne i 14, ale dlouhodobej prumer se bude motat kolem 10-11...
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    sry 2.6 V6
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    čaute mate někdo zkušenost s typem vozu -audi A4 2.6 V8 benzin manual.1995,by me zajimalo kolik to muze zrat,a jak to miva mouchy diky za jakekoli info
    ASTRALR
    ASTRALR --- ---
    CESKI: tak nic no jenom to byl presne to co si zikal :) se mi az zdalo ze ti to nekdo prodava na SVK :) jenom proto sme to pastnul, a kdyz uz sme pri tom je to uz prodany ak ne pls napis vice info rad si to prohlidnu.
    CESKI
    CESKI --- ---
    ASTRALR: nezobrazilo se mi to správně :) ukazuje to více inzerátů je možné že jsem klikl pozdě(pravděpodobně) a inzerát tam není :)
    CESKI
    CESKI --- ---
    a kolik bych dostal za A6 r.v. 2002 najeto 200 K 2,7 Biturbo servisované v autorizovanm servise(záruka mobility apod.) letní alu + zimní alu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam