• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    SPUN
    SPUN --- ---
    Rok mam 96. ale teď mě trapi jiny problem včera jsem byl blbnout na horach a z nějake přičiny mi přestalo jit servo pravda dělaly se nějake kolečka a pak to přestalo jit. někdo mi psal že to ma souvislost i z brzdami. jak jsem porovnával čerpadlo s 2.5 tdi tak je stejne ale ma jen 2 hadice natož ja tam mam 3. jedna vede do řízeni druha do nádobky a ta 3 jde někde pod motor a nevim kde. memaš s tim nějakou zkušenost. je to těžke auto a trosku to parkovani je složitější :-)
    BRIAN_LEETCH
    BRIAN_LEETCH --- ---
    zdravim... schanim krytky volantu audi, skoda nejlepe nove. pomuze mi nekdo prosim? diky moc.
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SPUN: jaky mas rok? co ja vim, tak snimac teploty, hladiny a viskozity oleje je ze spondu na vane.. je to jeden snimac a zastava tyto 3 funkce .)
    SPUN
    SPUN --- ---
    panove nevite kde je na s6 2.2t snimač na teplotu oleje?? neni náhodou vzadu na hlavě bíla svorkovnice 2 polová??
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KODAS23: i kdyz ale jsem mel a6 2.5tdi tak me az tak nezlobila, obligatni odchod vahy vzduchu jsem presel v klidu a tradicni potize s cerpadlem ci vackama se mi vyhnuly takze az tak hanit nemohu, ale spousta znamych s timto motorem proinvestovala skoro cely druhy auto :))))
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KCN2: samozrejme 1,9 a 2,0tdi lze pouzit max do tridy A3 = octavka.. a s nazorem na 2,5tdi muzu jen souhlasit :)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KODAS23: slusne receno dovolim si nesouhlasit.....1.9tdi i 2.0tdi je proste zlo...chapu ze mit oktavku s timto motorem je snem ceske rodiny ale ne ! 2.5tdi pokud funguje jede pekne, lec bohuzel on vetsinou nefunguje :)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    zlaty 1.9tdi o proti inovovanymu 2.0tdi, tim bych se bal jet i na moravu. dvoulitem tam a zpatky sockou.. vetsi hnuj je jen 2.5tdi. pokud naftu tak stary spolehlivy 1.9 nebo 3,0 a 4,2tdi.
    KCN2
    KCN2 --- ---
    jezdit s nacipovanou 1.9tdi se ctyrma hrnkama a za 5litru na sto by byl pro me nejvetsi trest :)
    WHITERABBIT
    WHITERABBIT --- ---
    KCN2: pekne napsano:) Ochcavkari jsou povestni
    KCN2
    KCN2 --- ---
    SPUN: prosim ne...mel jsem asi 6 audin a prosel si vsemi motory od 2.5tdi az po 4.2........prosim ne....tohle delaji jenom idioti s ochcavkama 1.9tdi......pokud chces zvysit tak kup 2.8 A6 to ti bude stacit nebo obligatni 4.2 V8 a nic necipuj !
    SPUN
    SPUN --- ---
    zdravim chtěl jsem se zeptat jestli nekdo nema zkušenosti se zvyšovaním vykonu na audi S6 rv. 97 motor 2.3t.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    ehm :) myslim ze tu jezdime audi trochu jine cenove relace :) kazdopadne asi pekny svezeni budes mit !
    KALDANEK
    KALDANEK --- ---
    Nema tu nekdo RS5, nebo tridverovou S5? Premyslim o koupi, tak se chci zeptat na reference...
    BUQOY
    BUQOY --- ---
    KUBAJZS: ty radsi sezen celej zadek, mas to vomlaceny az beda...uz by si to ta vase audina zaslouzila.. akorat delas vostudu =D
    ONDREEJ
    ONDREEJ --- ---
    KALDANEK: C4 to je ta starsi prave
    KALDANEK
    KALDANEK --- ---
    ONDREEJ: mam A6 Avant z roku ´99, nevim jestli je to C4, jestli jo, tak zmerim
    ONDREEJ
    ONDREEJ --- ---
    zdravim mate prosim nekdo A6 C4 Avant? Zajimala by me delka kufru pri sklopenych sedackach dik
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Schanim zadni pravy svetlo na audi A4 rok.v. 1997
    dystak posta
    TOFI
    TOFI --- ---
    audina je uz doma, jen cekame na znacky, zatim mame zlenou prevozku na 10dni, rozvody budou stat pry kolem 4tacu tady na tu 74kW 1.6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam