• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    CESKI
    CESKI --- ---
    Do A6 avanta......3,2FSI nebo 3,0 TFSI ???
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    KCN2: ale pápne si, bohužel musím koukat co mě stojí kilometr:( jinak jsem taky pro benzin .)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    KODAS23: co jsem slysel je tam4.0 nebo 4.2 tdi strasnej nekultiva pes.....ale nikdy jsem to neridil...jen co jsem slysel.....4.2 benzin je proste klasik jak by rekl klasik
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    LOBUS: Jezdil jsem A8 3,0tdi, na můj vkus je ten motor v A8 lenoch.. Ale v A6 šlape luxusně. V A8 bych doporučoval 4,0tdi nebo 4,2tdi. Výkon a hlavně pěknej krouťák, co benzín nemá..
    KCN2
    KCN2 --- ---
    LOBUS: zatim jsem s plynem spokojenej, casto to prozenu i na benzin takze zatim pohoda....etanol jsem neresil, az takova uspora mi to neprijde
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    KCN2: jj a co ethanol jsi nepřemejšlel ?? sice plyn je levnější ale taky to není spatná varianta i když to není nic super pro motor..
    KCN2
    KCN2 --- ---
    LOBUS: jo ten 3.0 tdi ma super spotrebu, ja momentalne objevil vyhodu lpg ve spojeni se silnym benzin motrem
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    KCN2: jj Taky jsem se rozmejšlel při rozhodovaní co za motor ale ta spotřeba je znatelná ... Město 10 a mimo do 8 L/100 km a to tam mam 19 kola ted chci A8 3.0 tdi už má jen 1 turbo ale zase je línejší i když má víc KW ale spotřeba je jestě hezčí :-)
    KCN2
    KCN2 --- ---
    LOBUS: mel jsem defakto od audi vsechny motory od 1.8i az pres bolavou 2.5tdi, ta nastesi sla z domu driv nez nastal nejaky problem, tu a8 co mas ty jsem mel 2002 v 4.2, tam neodchazelo nic, jen si papla :)
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    Je pravda, že se mi do toho nechtělo a přemejšlel jsem o tom že jí prodám. Ale ted jsme rád že jsem se do toho pustil , znám jí do posledního sroubečku :-)
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    No mám jí tři roky a šlapala jako hodinky, bohůžel je to prototip motoru ktery se dělal 3 roky tak má své mouchy jako každy jiný motor. Ale jinak se nemůžu stěžovat :-) Ted mám najeto 6000 km po GO a opět se nemůžu stěžovat :-D
    KCN2
    KCN2 --- ---
    LOBUS: proradna A8 s timto motorem co.... :)
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    KCN2: nee 3,3 tdi V8
    KCN2
    KCN2 --- ---
    LOBUS: 2.5 tdi V6 ?
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    :-)

hlavy.jpg (1098313 B)
    LOBUS
    LOBUS --- ---
    KODAS23: Nedávno jsem taky řešil motor . Sice né kvůli chipu ale vačky KO. a nakonec jsem dělal komplet GO motoru :-) Pěkná sranda j,estě že jsem to dělal sám jinak bych se asi nedoplatil i tak jsem tam byl +- 70000 kč

generalka.jpg (1099712 B)
    SPUN
    SPUN --- ---
    Kodas: tak cišlo tam mam akorát 4a5 035 401.01c je to cela ta bedna ale pokud by bylo možné tak jen basak a muže byt bez zesilovače.nedavno jsem koupil ale praskly tak je aby vydržely.zatim diky
    ACID
    ACID --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s A4 B6 (Avant) bud s 1,8T; 2,0 nebo 2,4?
    SPUN
    SPUN --- ---
    v poho vyřešil jsem to rapráky bang olufsen a hraje to luxusně:-)
    KODAS23
    KODAS23 --- ---
    SPUN: Posli mi cislo dilu, zjistim cenu noveho za nakupku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam