• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    tak Lucka 0:6 na vzájemný zápasy..no škoda..ale i tak spokojenost :) doufam, že to ve finále dotáhne..ta Halepová je prťavá, tu by měla umlátit a tu Bouchardovou jen registruju, ale snad nikdy jsem jí hrát neviděl..tak snad to bude Halepová
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    HONZIK_HAPPY: teda jak se to veme .. tak snad bude mit v sobotu dobrej den Kvitek :) nebo kdy to hrajou
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak a konecne 6:1 no škoda :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vis jak, v 1. setu kazdej hrdina
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MEESHA: nasazela , ale jiste do nej nesla .. proste mi z chovani neprijde jista .. Lucka mi prijde vic v pohode :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ale ja tak jednim okem chvilema...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mi zas prijde ze to tam ten 5. gam Kvitka nasazela s prehledem ,)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    SADY: ale sla podavat na dorovnani na 5:5 coz nakonec dala .. ale tvari se ... ono se Lucce dari a nebude to mit lehky .. tak je z toho nejaka nesva mi prijde
    SADY
    SADY --- ---
    HONZIK_HAPPY: jak to?
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    a Kvitek uz je na rozsypani achjo
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    přijde mi že Lucka je trochu agresivnější a jde jí líp hra , ale Peta zas skvely podaní ..
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: hraje se ... Kvitka vzala prvni bod Lucce ale ta si ho na 2:2 vzala zpět a teď si držej podání 4:3 Lucka / Petra
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: to ne, spíš bych byl asi za drzouna, kdybych si to tu pustil v práci..navíc na to nějak zrovna nemam čas :) a když si pustim live scores, tak mě to bude lákat ještě víc :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: ti nejdou ani live scores?
    tady video
    Safarova - Kvitova (Center Court)
    http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/22651405458960.html
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    2:2 po brejku na obou stranách
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: nojo..a taky se mi moc líbí, jsem zapomněl dodat :D

jak to zatim vypadá? už hrajou, nebo prší? :))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak určitě
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja fandim asi Kvitce, protoze sanci na titul ma vetsi nez Lucie a ja chci titul! :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    taky fandim Lucce proste je to sympatacka ... a hraje letos vazne paradne :)
    KLX
    KLX --- ---
    achjo..dnes je před námi parádní bitva pro české fans a já zase uvidim prd :( kéž by to nějaký déšť, nebo tak něco, posunul tak na 18tou hodinu :) i když bych to Pétě přál už jen proto, aby ostatním ukázala, že není jen hvězdička jedné sezony a do úzké špičky patří, doufám, že vyhraje Lucka, páč ta ještě nic velkého nevyhrála a co jsem jí letos viděl, hraje parádně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam