• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Teď jsem to chtěl napsat, že kdyby to Roger uzavřel taky do hodiny, tak se nezlobím
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: :)))) Já doufam, že to obdobně dopadne zítra a přesně takhle půjde Djoker..i když chci vidět pěknej napínavej boj .-)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Kanadanka odchází jak uličkou hamby, za tenhle pohled Kvitce ode mě patří největší dík! :D
    KLX
    KLX --- ---
    Anoooooo!!! nejlíp a nečekal bych ani ne hodinu, hustě! tenis z jiné planety, přesně tak
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    !!!!
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    kanar prileti? :D
    KLX
    KLX --- ---
    válec v přímém přenosu :-)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Co se to tam děje? :))
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    tykjaaaavo, ta si ji dava... Genie je trochu mimo :/
    KLX
    KLX --- ---
    hehe..teď ten Sheldon..prej ten ti teď nemůže říct bazinga :)))
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Tak Bouchard jsem vůbec neznal, ale to kočička. ,)) Petra zatím hraje libove, ničí soupeřku zatím totálně. Jen mě sere jak je to prošpikovaný reklamama....
    KLX
    KLX --- ---
    zatím hraje moc dobře..jako dobře promazaný stroj..snad jí to vydrží i nadále...
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    super... a druhej zacina na podani!
    KLX
    KLX --- ---
    Snad ten break teď nebude komplikace..zatim jí celkem slušně válcovala..
    KLX
    KLX --- ---
    teeda..to byla výměna..dobře P.
    KLX
    KLX --- ---
    NIMBUS: já jsem právě v práci a bez tv..jen komp a rychlej net..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ono by to snad mělo být přímo na Nově .. Jinak teď opakují na Fandovi včerejšího Fedexe, dám si to ještě jednou ;-)
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: tu Péťu dnes :)
    KLX
    KLX --- ---
    Jsem si srdcařsky vsadil na výhru Péti a Rogeera, tak jsem zvědavej..snad to oba daj, přeju jim to nejvíc! Nevíte o nějakým streamu, kde to budou dávat, co je v trošku kvalitě?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: vazne. Novak ma jen jeden tam se zadny rekordy nerysujou. Roger 7 stejne jako Sampras, vic nikdo z muzu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam