• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Já hraju taky. Karty. :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To jsme se toho dozvedeli :)))) ja taky hraju! Ale nikdo me na turnaje nenuti spis me tam nebudou chtit pustit :)))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Cos vlastně odkejvala - co jdeš hrát?
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ale sama sebe jsem pobavila kdyz jsem to odkejvla :) snad se mi moje oblibena hra nezhnusi vlastni invenci :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MEESHA: Serena s virozou :) to nechces videt
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kdo kde? Pujdem fandit!:)))
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    boze chtej me donutit hrat .. tak jsem rekla , ze maj zakaz se smat, kdyz budu hrat jak Serena :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Ja jako nervak sleduju většinou až ty reprizy a tam narvou reklamy všude.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Hele to nemuzu rict. Na ES jsou reklamy kratky, kdyz stridaj strany nebo pauza mezi sety, s citem. Kdyz je zaznam tak jsou normalni bloky reklam ale nijak me neserou...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Nedavno na ES byl snooker a oni v pulce rozehraneho stolu dali kdyby aspon reklamu - ale takovej ten minutovej blok strihu vsech moznych finale - reklamu na Eurosport. Jakobych na ES zrovna nekoukal.

Tohle mě fakt sere posledni asi rok.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JONYY: Tak to pozor. Tohle platilo jeste tak dva roky nazpatek ale co ted predvadi Eurosport tak jsem byl rad ze to davaji na te Nove. Na Eurosportu jsou ti posledni roky schopni vyplnit 7 minut casu (vadi to kdyz jde o primej prenos) blabolama o tom co budou davat v zime a ze nejsi rasista protoze hrajes fotbal. Hnus.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak skoda no... Ale tenis krasnej!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Imho Rogerovo nejlepší výkon v prohanym zápase. Ani mě tak ta prohra nemrzela, po tom co tam zvládnul ve vypjatých chvílích. Škoda, že takovouhle úroveň neudržel déle, to by vyhrál. Každopádně krom toho, že jsem dneska nebrečel, jako včera, tak podobný zážitek i když vyhrál Nole. Tak pěkný tenis to byl. Ženský bych neváhal nechat hrát taky na 3 vítězný..
    KLX
    KLX --- ---
    merde! škoda..ale dobrej mač..holt Roger se asi moc nevyspal, že najednou tak kazil, nebo nevim..ale i tak se docela držel
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Já to prostě nemůžu sledovat, jenom občas kouknu na výsledky, na to nemám nervy.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Zase cirkus s ošetřovánim
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Mi praskne pumpa
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    pátej, notyve
    KLX
    KLX --- ---
    mazeec! hustě Roger..jsem zvědavej jak teď, to by ho mohlo nakoupnout jako prase!
    JOPS
    JOPS --- ---
    to je brnkacka na nervy, preji to federerovi, ale doufam, ze patej set bude :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam