• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: imho nikdy nehrál tolik zápasů takovéhle úrovně v řadě, prostě odešel fyzicky.. Jinak jsem ale stejně nečekal, že by ho dal
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    karlovič hrozná držka. fakt ho nesnáším.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Na Fandovi davaji zapas Ferrer - Zverev a ten rozdil je propastnej. Zverev ma po peti setech asi 6% na prvnim servisu :)
    A vypada to, ze snad nema jeste zadnej winner micek :) co uhral, tak bylo ze Ferrer zkazil...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinac sehnali prachy a od 4/8 je druhej prazskej challenger na stvanici, jupiii! Jsem ale zvedava na obsazeni...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    RUSTU: jednorazova vec
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    LEHUOK: Já jsem se zase ukliknul, reagoval jsem na
    RUSTU: :D
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NIMBUS: Ja reagoval na toho Rosola s nadsazkou. Zverev je nadejnej a tam uz je to bez humoru :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    LEHUOK: včera a dneska jsem ho viděl poprvý.. nevypadá vůbec špatně. Jako správnej polorusák vyhraje jeden grandslam a pak skončí v zapomnění
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    RUSTU: Ho snad zacnu mit i rad. Rafa s tema svejma idiotskejma ritualama irituje zbytek tour, ale nikdo si proti nemu nic nedovoli rict protoze to je Rafa, Rosol ma koule, mel mu ji odkopnout az do hlediste :D
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    mimochodem, co rikate na Zvereva? ze by budouci superstar? v dubnu mu bylo 17 a v Hamburku docela vali... aspon podle vysledku, hrat jsem ho nevidel
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    KLX: mind games :)
    KLX
    KLX --- ---
    RUSTU: :D :D :D to je pičuuus! já to taky neviděl, jen četl a myslel jsem, že alespoň nějak řádně a on takhle zlehka nenápadně :)))
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BELKIN: Rozhodil mu flasky? Kdy, kde? Uz jen za to mu mozna fandit zacnu :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Hlavně se ted o nic atraktivniho nehraje, je po trávě a čeká se na betony. A Rosa vyhrává. Za to jak Nadalovi rozhodil ty flašky si to musí uhrát abych mu zase začal přát :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak Agut neni zrovna easy souper, velice bych se divila, kdyby ho Rosol dal.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: achjo blbecek
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: prohrál finále 2:1 na sety s Agutem :(
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    jo a nevite jak dopadl ten Rosol?
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: jen tak ze srandy oreferuju az k tomu dojde .. spoluhrac ma bolavej kotnik z fotbalu tak cekam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam