• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja Delpovi verim. Operace zapesti neni jako operace zad co mel Andy a kde je Andy ted a v jaky forme. Delpo je mladej, ma na to se vratit...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: To byl Fedex, co? Tenkrát vytloukl každej kout :) Ani Novak ještě nebyl tolik zataženej.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: jo, to se tehdá ještě dalo fandit světové jedničce ;-)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    !!

Federer vs Djokovic - US Open SF 2009 Highlights [HD]
    https://www.youtube.com/watch?v=X4r-ci-KcvE
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Pro mě je to velká škoda pro tenis jako sport kterej mám po lyžích a ted cyklistice nejradejc. Delpo dokázal zatápět všem. Zdraví si člověk nevybere ale prostě mě to sere.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX: Jojo :)

KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: on vyhrál US open? Vida, asi bych si měl doplnit mezery ve vzdělání :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: :)

KLX: Teknrát to Delpo dokonce vyhrál.
    KLX
    KLX --- ---
    NIMBUS: :) to je taaaak dááávno, že ani nevim, co jsem tehdá dělal já, natož jestli byl Delpo fit :D ale díky
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KLX: US Open 2009 ;)
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: podle mě Delpo je pasé..ten má tělo tak v prdeli, že prostě s těma nejlepšíma nevydrží..kdy naposledy hrál, aniž by ho něco netrápilo? Mně přijde, že snad nikdy :-)
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    BELKIN: Pokud by to byla pravda, tak by sazkove kancelare asi hodne prodelavaly .)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JOPS: Máš pravdu. Logika vychází jasně - vyhraje Nadal a nebo (spíš) Djokovič. Snad to někdo brzo trošku nabourá, ale nikoho tam nevidím. Delpo se bude hledat hádám tak dva roky a Roger už tohle nemá zapotřebí.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Zrovna někde čtu že Berdase nařkli že to s Pospíšilem přejel naschvál, kvůli sázení. Třeba.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: To nevylucuji :) ale je fakt, ze hraci z prvni desitky tohle maji tezky, protoze si na ne chce kazdej cucak udelat zarez. Kdyz vezmu napriklad Rosola co porazil Nadala, tak ten z toho snad zije jeste dneska.
    A hraci z top 10 uz maji problem s motivaci proti temto hracum. Ale to je problem jenom jejich :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: jinak ale zase kazda prohra Berdy pote, co to tam nekomu fakt pada.. jestli to taky neni v nem :]
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELKIN: no to prrrrr, jak nehledej logiku ? :))

kdyz pobezi stovku Usain Bolt, tak je temer jiste, ze ji vyhraje. Kdyz nastoupi Nadal/Novak proti komukoliv, tak je taky temer jiste, ze vyhraje. Jsou vyjimky, kdy se tak nestane, ale nestava se to moc casto. Kdyz je nekdo v urcitem sportu fakt dobrej, tak vetsinou vyhraje.

A tech jmen se da najit spousta i v nasi male zemicce. Samozrejme u kolektivnich sportu uz to je horsi :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JOPS: To je bez diskuze fakt :) Myslel sem tim že v tenise (ani žádném jiném sportu) nehledej logiku.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELKIN: zenske jsou uplne jina kategorie :) tam bych logiku nehledal :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    JOPS: Tak nevyhraje, no. Dívej na Kvitku - ta se tam potácí od devíti k pěti a potom obhájí Wimbledon. Takhle to prostě funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam