• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja z tech tenisu nevidim nic. Je tu nekdo podobne postizenej, ze mu nejedou streamy a ma posrany UPC bez Nova Sportu?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jinak v poslední době to hraje na síti jak já na playstationu. neskutečný
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    A zase - Rogeros Houpačka :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    SNAXX: a postupuje ta hezci z nich ;) krasnej zapas
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ten tomu frantíkovi dáva :) Jen aby to vydrželo!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SNAXX: To bych si dal, ale hraje Roger.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Co Roger dokáže ustát - prostě ten kluk je Král.
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    kuznetsova vs. ivanovic zatim super zapas.. kazda chvilku, taha pilku :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    První gem Fedexa slušná vyhazovaná!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Já se těším až Nadala přežehlí někdy ke konci kariéry Štěpec. A Berdas nikdy.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas musi porazit Rafu a verim ze ho to na chvilku nakopne
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nole out.. tentokráte s Robredem, valim bulvy - ale zase nebyl nějak lepší.. zajímavá forma
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX: Tak tak. Když po x-té vylezeš skoro až na vrchol a těsně před koncem zase zahučíš dolů tak tě to asi přestane po čase bavit :)
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: mno za ty koule může asi Ester a za tu motivaci? No asi taky Ester! Chudák..ta ho musí ale ždímat, že nemá sílu na pořádnej trénink :)

btw jak může někdo ztratit motivaci, když ještě ani nevyhrál grandslam?..no..ono vlastně ty opakující se neúspěchy taky slušně ubíjej, to je fakt..ale teda doufam, že se pleteš a že jde jen o nějaký výpadek a brzy zase bude nahoře..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ztratil koule (motivaci)
    KLX
    KLX --- ---
    můžete mi někdo vysvětlit, co to s tím Tomášem je? Od Wimbledonu snad nepřešel druhý kolo..nic jsem teda neviděl, ale nechápu..

jinak Benešová ukončila kariéru včera..v 31 letech, škoda no, že má zdravotní trable..tu jsem měl vždycky celkem rád
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Sice nehážu flintu do žita ale výsledky mluví jasně. Vlastně to už může být jenom lepší. Bohužel.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ad Berdych ja to rikala!
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    a tenhle znáte.? oba hrajou neskutečný věci. Nadal mě vydrtil nejvíc křižným drop shot od základní čáry (8:40). Super podívaná. https://www.youtube.com/watch?v=5XQqU-h7VPk
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Už to začíná vypadat že ten kluk je vážně trochu z formy!

Jinak ten Janovič - to je dílo! :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam