• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SNAXX
    SNAXX --- ---

..rikal tu nekdo.. zacatek grandslamu? :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Pro Jirku dobra skola tenhle stadion grandslam Wawrinka a zadna podpora z davu ale tenis je to hroznej koukat se na to neda :((
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Bohuzel je mezi nimi propastny rozdil. Jirka je hodne nejistej a nenasel si jeste na Wawru zpusob. Rekla bych ze ani jeho levacka to nedava. Wawra si je dost jistej a ty jeho backhandy jsou total smrtelny :/ no uvidime. Ono taky podpora z publika nulova, cely je to tam divny
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jestli mám možnost si vybrat tak beru cokoli kde nehraje Wawrinka. At mi Jirka promine.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Vy vole! Ta vase Delpa si priklada jitrocel na zapesti a na US Open vubec neni:)))
    Ja koukam na Jirku samozrejme a obcas projedu ostatni kurty, na Tsongu jsem se divala, esa mu tam padaj jedna radost, muj oblibeny Monaco je bez zubu a bez sance
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tsonga to je v téhle kondici schopnej i nevyhrát.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Taky koukáš na toho Tsongy? To je normálně na palici mač.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Prvnich 8 minut a 3:0
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tak potom jedině Delpě!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: dyk tam vubec chudak neni???:))))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Aha brejk hned v prvnim gamu:/ nevadi Jde o zvyk! Jirka se zvedne
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Já letos na americe moc nepřeju Nadalovi.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Chtela jsem tu hodit svoji fotku s Jirkou ale nende mi to. Kze fandimeee i bez toho!:)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jirka Vesely s mym neoblibenym Wawrou zacina prave ted na centrkurtu! Pooodme!:)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak to jo. Jinac ja si zas uzivam eurosport player a spoustu tenisu! A navic mam tyden dovoleny tak ani nemusim v noci spat :)))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Moje nej je antuka samozrejme takze RG ale tyhle se hraji kdyz uz je po dni a muzu koukat dokud neusnu :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jakoze je AO tvuj nej grandslam? A pak USOpen? Tyjo... Ja betony vubec nemusim, navic oba tyhle GS jsou pro Evropany casove uplne mimo :( muj nejoblibenejsi je Winbledon a pak RG :) pak az US a pak AO.

A Stepec je out :( Lucka jde dal
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Jojo, parádička - muj druhej nejsympatičtejší turnaj hned po Australii - že to začina v takove rozumne časy.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak uz nam to zacinaaaaaa juch
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Rosa :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam