• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    MEESHA: Hrala super... akorat rizika a chodilo ji to. Navic Ivanovic dost kazila. Ale to na tom mic nemeni. Proste ji sfoukla ve dvou setech.

A za hodku zacina ceskej souboj...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Karoline hodne respekt!!
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Nejvic nejlip!
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    pulka cesty zdolana :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Ivanovic a na druhy strane Kaja Pliskova... jojo, na to se hezky kouka :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Koukam na Bejbyfeda a ma puntikaty tricko! Tomas do tenisu dotah trochu mody :))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Btw Štěpec i Veselý jdou dál alespoň ve čtyřhře
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já mám pořádně volno až příští týden :-D já mám radost, že to vydřela i Petkovic
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    By me zajimalo proc tu pisu jen ja!:))))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Juch! A Lucka jde do tretiho!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A druhej a to byl o brejk dole. Kdyby nedelal tolik chyb tak je to excelentni vykon :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Uf tak prvni set doma. Dost chybuje ale zatim ho drzi podani. Hewitta moc ne, ale Tomasovi zas fouka. Dva pitomci co to komentujou me donutili svoji nekonecnou diskusi jestli ma mit Tomas loket nad nebo pod ramenem pri servisu vypnout zvuk. Zlaty maly kurty bez komentatoru. Meli by na to zavest nejakej cudlik jen pro toho kdomto chce poslouchat :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kazdopadne los nema moc dobrej:/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A sotva to napisu tak Tomas hodi svoje hadry - oranzovo sedy :))) retro ale pekny
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinac kdyz uz jste to nacli - jak jsou tam vsichni modry nebo cerny, co? :)) Sarapova skoro vecerni saty a Azarenka zas kosili a trenky jak do kancelare. Serena disco divocinu, me to bavi!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak vložkama to bylo, teď už je mi to jasný - jdu na něj vsadit celou výplatu .)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak v dnesnim Blesku prosimpekne pisou ze Tomasovy problemy posledni dobou zpusobily spatne vlozky do bot, kvuli kterym mel ruzny bolesti. Pry uz je to v poradku, tak to dneska urcite vyhraje!:))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Mohla by ty zase koupit Česká, abych něco viděl i v práci
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja jsem vytuhla ))) tak dneska Tomaaaaaas podme :)) pekne v sedum vsichni tady!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Fedexa je nešťastnej - na tohle není zvyklej. To dá.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tak ale kdyz proti hráči postaví gumu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam