• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Esíčko - 4-1, nádhera :))
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    voe...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Parádní eso na 30 oba
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Nevím, brzo usnu ale Tomáš tyhle mače neprohrává tak mu věřím i dneska ráno :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Roger se muze jit pomalu vycurat
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    odevzdal
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Paráda!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Teď by to mohl prolomit :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Rada se budu mylit :) nicmene maly plus - ted Tomas nedotahuje to by ho mohlo trochu nakopnout
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Vymejšlím co na to odepsat..

Je to tak - kdo kouká to vidí.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas nema dravost, nic. Klizan se rve a ma chut vyhrat, tomas zas couva. Mel by se nasrat a poradne mu to tam ladovat, vypada ze mu dosly sily, ty jeho rany nejsou uz nic moc a servis davno v pryc :( Klizan je drzej a hodne riskuje, rozpodaval se a myslim ze nas ceka dalsi z ostudy kabat. Jedine ze by to Klizan neustal a posral se, ale zakouslej Slovak na to nevypada
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Potom mám pro něj radu ať ty oči nezavírá - aspoň při hře teď s Kližanem :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    hlavne Berda zavre oci a vidi Rafu
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: [jenom mezi nama - mam to tu tak do tří, pak prostě usnu. Taky to mám tak že mi brzděj mač. Tak ať ho tam Berďa umlátí nebo ať šoupe nohama a jede dom.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: To mi připomíná jak jsem se tu zaradoval když Tomáš teď zahrál 30:0 :))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    tyve a hlavne mi to brzdi zacatek Rogera
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Klizan si ale sundal vitezny triko
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: To je bohužel velké mínus :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ted uz to muze rozhodnout kazda malickost, natoz pak spatny vlozky, to uz je poradnej jazycek na vahach
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Kližan umí zahrát ale JE máslo. Hráč někde z žebříčku. Tomson ho MUSÍ dát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam