• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    NIMBUS: jj sestavicka neuveritelna, a to tam ani neni Roger-Vasselin, kterej umi taky zatopit atd.

Francie je spolu se Spanelskem snad v tenise nejsilnejsi:

12 Tsonga, Jo-Wilfried (FRA) 3,100 -2 21
    18 Monfils, Gael (FRA) 1,845 6 22
    21 Gasquet, Richard (FRA) 1,730 -7 26
    26 Simon, Gilles (FRA) 1,360 5 25
    29 Benneteau, Julien (FRA) 1,205 -1 25
    35 Chardy, Jeremy (FRA) 1,105 1 27
    54 Roger-Vasselin, Edouard (FRA) 850 -2 28
    82 Mathieu, Paul-Henri (FRA) 665 -1 24
    88 Paire, Benoit (FRA) 625 10 29
    91 Mannarino, Adrian (FRA) 622 -2 30
    95 Mahut, Nicolas (FRA)
    KLX
    KLX --- ---
    a jéje..tak on dostal Tom takhle na prdel, jo? hm..já to viděl tak, že zvládne po boji Gasqueta, Rosol dostane od Tsongy..dáme čtyřhru..Tom dá Tsongu a Štěpec nebo Rosol prohraje s Gasquetem..tak asi nic no :-)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jinak ta francouzská lavička je teda neskutečná.. Gasquet, Monfils, Tsonga, Ludra, Benettau a Simon.. Tyve Simona snad ani nemají napsaného a je to jediný, kdo hrál s Čiličem pět setů na US.. Benettau zase minule porazil Djokera..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    SNAXX: no cekat se to ale dalo, vzhledem k tomu, v jaky "forme" Tomas posledni dobou je, jakou bilanci s Gasquetem ma, ze hrajou doma a Gasquet je odpocatej atd.... Ale necekala jsem, ze to Tomas prohraje AZ TAK. Aspon jeden set mu moh vzit :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nicmene Rosol by moh vycitit prilezitost k hrdinstvi a namlatit tam Tsongovi esa. Coz Tsonga umi taky dobre, ale stejne :))
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    wow... tak to jsem fakt necekal
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tam je atmoska!!! Bych tam chtela bejt a rvaaaaaaat taky :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Je ale vtipny videt jak ti distinguovani tenisti a Francouzi navic u toho rvou jako prasata :)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Koukáme na to s technologem, po dlouhé době křičí na někoho jiného, než na mě ;-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Aspon ze jim tam neprsi
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jezis ja budu brecet!!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Hlavne Radek ma vymknutej kotnik nebo neco. No, nevidim to moc dobre :)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tomáš's on fire!
    KLX
    KLX --- ---
    SNAXX: podle mě ho chce šetřit, přeci jen už není nejmladší a Rosol měl celkem formu, na antuce, tak asi proto..nejspíš to totiž bude 3:2 na zápasy..teda doufam, že nedostanem klepec, páč to maj frantíci slušně nabitý..jedeeem! finále se švajcem doma pojď! :-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas tam teda dost vlaje, snad si najde to svy...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ten jeho backhand je famozni! Peknej tenis
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Gasquet brejk 3:1
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Podmeee!!!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SNAXX: Tak nějak- v posledních letech nebylo moc na výběr, ale Radek hrál slušně, nehledě na aktuální formu. Jestli má tohle nasazení reflektovat momentální, chápu to, ale bojím se přehmatu. Snad se pletu..
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    No celkem prekvapko, ze Stepec neni dvojka. V nedeli budou potreba zkusenosti a ty Rosol zatim z DC proste mit nemuze. Ale snad vi, co dela...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam