• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KLX
    KLX --- ---
    SNAXX: tak to ani nevim..já měl za to, že měl nějaký spory s Kaderkou a svazem..na druhou stranu každý má přece právo myslet někdy taky na sebe, nikdo není dokonalý..kdyby nebyl srdcař, nebil by se za ČR jako lev :) Zkrátka Štěpánkovi třeba já nemam absolutně co vytknout..a zrovna jeho bych asi malým tenistům za vzor dával..nikdy nic nevzdávat a bojovat. O tom to přeci je, ne?
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    KLX: Ad Stepanek a "nikdy nerekne ne"... neni tomu tak davno, co odmital reprezentovat, dokud mu nezdvojnasobi penize. Nerikam, ze na ne nemel narok, ale taky to neni jen cerno-bily.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Beztak za to muzou komousi ze ma Berda bloky! :))
    KLX
    KLX --- ---
    N_I: mno to "nemá to v hlavě" je dle mě jediný důvod, proč GS ještě nemá..jinak je to pan tenista..stejně tak Štěpec..jak to myslíš, že špatnej vzor? Podle mě je tohle přesně ten pravej vzor..je hrdej na ČR, stejně tak nikdy neřekne ne, i když toho musí mít ve svém věku až až..dle mě maximální srdcař, co to snad jde..a z takových by si měli brát všici příklad, nebo se pletu? Jinak Rosol, to máš recht, to je idiot už od pohledu..

A jestli dělaj bordel, když jdou na pivo..sakra a kdo někdy ne?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    N_I: ja ti fandim, abys nasel nekoho dle tvyho gusta. s Petrou jsi urcite na spravny ceste :)))
    N_I
    N_I --- ---
    myslim a dal zustanu u svych edbergovek..:]]
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    N_I: "lidi nehodny obdivu a uplne dementni vzor pro deti"
    - kdyz myslis, dobre ti tak :))
    N_I
    N_I --- ---
    porad to beru jako tesne po zapase..
    bylo mi jasny ze se tady do me pustite a ze jako blabol...jsem s tim v pohode..
    to ze jsou to lidi nehodny obdivu a uplne dementni vzor pro deti ...to mi nikdo nevymluvy...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    N_I: tohle neni tesne po zapase.. tohle je dneska cestou na nejakej hm mejdan
    kdybys trochu sledoval tenisty vic v soukromi asi budes tusit, ze jedna z veci ktery musej umet a to rychle - je oklepat se a jit dal, micek od micku, game od gamu... never, ze vcerejsek tomase nemrzi...

cos tu napsal je pro me blabol, promin (ano roger i nole, i rafa jsou vyjimecni jedinci, taky na sobe museli zamakat, no a co?)
    N_I
    N_I --- ---

tesne po zapase...ha ha ha

vite co? asi me tu roznesete..ale ja nejak vubec nemuzu fandit ceskemu tenisu v muzske podobe...mam po krk toho jak neumeli kluci udrzet svoje ega..jak vicemene delaj ostudu kdyz nekam prijdou do hospody...rosol, berdych i stepanek jsou proste strasne spatny priklady pro mlady...a i proto nebude berdych nikdy uplne nahore....nema to v hlave...

uplne zavidim ze mej u more djokera a treba ve svajcu rogera.....

nevim bylo fajn kdyz jsme si za mlada hrali na edberga nebo i toho agassiho...tohle je hnuj...

jeste ze je ta petra a muzeme fandit aspon holkam...

MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: Protoze to je sen kazdyho tenisty, protoze svetovou jednickou nema sanci uz nikdy byt a nic vetsiho nez gs uz neni. Talent na to ma, zkusenosti taky, vek v pohode, nevidim problem... Krome toho, ze na to nema, protoze nema za sebou lidi, kteri by mu k tomu pomohli.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Musí mít GS? Proč? Má vyděláno, hraje parádně. Dostává se vysoko.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: David si k tomu zapalí :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Tomáš a Ferrer si jednou sednou na pár piv až budou mít odehráno a shodnou se na tom že i bez toho GS byli zamlada dobrý hráči a tu špičku uměli potrápit :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas musi. GS mit. Pozde neni. Rafa i Novak jsou jen o rok dva mladsi, o tom to neni
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Jo takhle, tak to bylo jenom nedorozumeni. Ale je fakt ze na GS to zatim nevypada, jestli nepomuze Ivan tak uz nikdo! :))
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: jo US vyhral jen si nejsem jista jestli uz po Ivanem ... mela jsem ten pocit, ze s nim olymposku a wimbledon , ale asi i to US takze musime Tomasovi zvednout latku :) ale zas ma dve salatovy tak muzem bejt hodny ne?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Já ted koukám na Wiki a hlásí mi to že vyhrál US Open 2012, Wimbledon 2013 a OH.

Že by vyhrál v jednom roce 2x na trávě mi taky nějak nesedí - naschvál nahážu odkazy. Kde dělám chybu?

Tenis na Letních olympijských hrách 2012 – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Tenis_na_Letn%C3%ADch_olympijsk%C3%BDch_hr%C3%A1ch_2012
    Wimbledon 2013 – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Wimbledon_2013
    US Open 2012 – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/US_Open_2012
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: kdyby byla v Praze mohli by so placnout :) , ale to je uz moc scifi hih :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: A jo, já to měl že to byl Wimbledon :] Tak tak jak ty píšeš. Olympiádu by myslím si taky Berdas bral, že jo? :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: jeden GS a olympiadu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam