• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    To takhle seděj Agassi a Lendl u piva a hádají se: "Ten z nás kterej toho teď vypijeme více alkoholu tak za trest budeme dělat z Berdycha šampióna!" - prý tam pijí dodnes.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    No jo tak muzeme Tomasovi udelat papa :) skoda
    Jeste ten Agassi by nebyl marnej :)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ivan holt chce trénovat někoho s potenciálem
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak nic :(((

Dnes jsem se potkal s Ivanem Lendlem a řešili jsme spolupráci.Ivan by rád pomohl, ale chlapsky odmítl, protože je časově strašně vytíženej.../ I had a great time talking about tennis with Ivan Lend today. Result? Ivan would like to help me, but he is too busy.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Berdych je akorat s Lendlem v Praze na TC Sparte, to jsem zvedava, co z toho vyleze!
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: v pátek s nim (Ivanem) byl rozhovor v novinách a tam povídal, že jsou mu názory druhých u zadku, spíš jde o to, aby fungovala asi nějaká chemie, proto váhá..že si ještě spolu pořádně nesedli..zkrátka aby se dohodli, zda mu vůbec má co nabídnout, či nikoliv..dokazovat jinak nemusí nic, o tom žádná

včera celkem povedený finále Fedex - Simon..Simon je taky dobrej labil, jako Tomáš..první set, možná i zápas, si prohrál díky třígamový totální krizi v palici..rozdíl je ovšem v tom, že se z ničeho nic zase probral a hrál zase moc dobře, jako do té doby..
    JOPS
    JOPS --- ---
    a ted Fedex win
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak jsem to dojel textově na mobilu, paráda!
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    je to tam!!! Sice stesticko, ale je!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    No už jsem tomu nevěřil :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    o-ou
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    přestává to vypadat a já musim do práce .(
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak snad jí to vydrží
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    nene... mela i fyzio na kurtu
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Já jak jí moc nesleduji, tak nevím jestli to stehno má tejpovaný vždy
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    No snad uz to dopodava... byt ma lehky problemy s pohybem
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Až teď
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    koukate nekdo na Pliskovou?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Parádně Roger!!!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Berdas ma tu smulu ze v zebricku "skoro dotahuju spicku", ale kdo sledujeme tak vime ze na tu uplnou spicku proste nemá. Narozdíl od vcera Rogera kterej vyprášil Djokera protože to prostě umí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam