• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MAJKLSON
    MAJKLSON --- ---
    Video Landing - Tennis - ATP World Tour
    http://www.atpworldtour.com/.../2014/10/29/Grigor-Dimitrov-Takes-Over-ATP-Insider-Hot-Shots.aspx?p=2

tohle bylo? Ten Stockholm na konci hodně dobrý!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kdo se smeje naposled, ten se smeje nejlip, aby nam Kevin nevytrel zrak a Tomas ostrouhal s Londynem :(
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Haha, Anderson sundal Wawrinku!!!!! A hadejte, koho potka ve ctvrtfinale :DDDD
    KLX
    KLX --- ---
    super!!! Myslel jsem, že dojede..tím pádem s ním vyrovnal bilanci na 6:6, tušim..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Berdych dal Lopeze! To je mi ale prijemne prekvapeni, ani jsem to nestihla zaregistrovat, skoda :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: halelůůůůjaaa! nejlepsi zprava za posledni dobu :D to se ted od tv zas nehnu, skoda ze sezona konci :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Nova Sport se vrací do nabídky UPC | Médiář.cz
    http://www.mediar.cz/nova-sport-se-vraci-do-nabidky-upc/
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    konec v klidku :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Já už jsem měl jednu chvíli o něj docela strach ale ted to vypadá že to půjde.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    tak ve 3. se frantikovi uplne rozbil servis, 4:1 a tomas na podani, tak snad to dotahne
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    berdych-mannarino peknej tenis celkem, mannarino kouse a tomas se trochu vyhazuje, ale musi ho dat!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Andy-Robredo to byl LUXUS!!!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: No! Ještě bych počkal... :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nechci předbíhat, ale na Karloviče umí.. Že by se blížilo setkání s ob generaci mladším příštím top hráčem ve finále? To jako když Fedex potkal Semprase bo Agassiho, akorát ještě o generaci víc?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Hezky ted Roger Dimitrova vyprovodil!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nova to ale má na tom voyo.cz, když to máš zaplacený. Ten Čorič není žádný ořezávátko, na 17 fakt super, na Rafu v momentální formě to každopádně stačí
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    rafka out, co se stalo?

jinac berdych celkem dobrej los v parizi, to jsem zvedava
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Link?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    kecas! a ja zrovna jedu pryc :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nova teda překvapila. Na netu je otevřenej kanál Atp Valencia a dávaj Andyho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam