• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KaroPliskova vyradila Azarenku :) jup!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak kazdou chvili uz to vypukne! (regulerni okruh :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A Rosol zacina s Karlovicem, huhu :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To by nam ten rok pekne zacal, co :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Cyve v Chennai je Wawra temer bez prekazek, to ma zas titul v kapse. A Tomas samozrejme v Doha s Rafou a Novakem :D ale nema zadny extra soupere, az Rafu v semi, a ten neni uplne ve forme, mohl by ho dat!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    supr rozjezd Kanada puf smetena
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Přepnul jsem na usnutí z Boomerang tv někam na opakovani sportu a tady mi hrala ted ŽIVĚ Lucka Š. s Bouchard - paráda!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Rafa se doopravdy rozjíždí až když hraje Pažíž.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak Rafa musí přidat :)
    Uzdraveného Nadala uvítal zpátky na kurtech Murray kanárem - Sport.cz
    http://www.sport.cz/...3379-uzdraveneho-nadala-uvital-zpatky-na-kurtech-murray-kanarem.html#hp-artcl
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: hlavne ne Wawra....

to uz radsi autistu Raonice :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Kdo ví. Taky si Novak může natáhnou nějakej sval v těle a najednou může být první klidně ten Wawrinka. A kdyby byl já bych se nevztekal.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nejaky velky zvraty necekam... u Tomase asi budeme muset pocitat s vypadkem z top 10, mozna jen docasne :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To snad probuh ne. Grigor pujde horu, Cilic ne, Stan uz moc nema kam doufam! Na Tomase jsem hodne zvedava, David pujde asi dolu a Andy se bude rvat co to pujde. Myslim, ze nas ceka zajimavej rok. Kazdopadne Novak podle me pujde stabilne na c. 1, Rafka nevim jestli zvladne pauzu tak dobre jako loni. Roger neni tolik stabilni.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Odhady příští sezony? Sumaré posledních tří sezon z hlediska klasiků:

Rafa 4GS
    Nole 3
    Andy 2
    Fedex 1, (Stan a Marin)

Na AO jde samo o nejvíc bodů Stanovi, pro nepamětníky vyřadil Noleho už v QF - takže ten si zase při úspěchu může hodně polepšit. Rafa prohrál F, Roger a Tomáš SF, Andy , Grigor a David QF. Takže hodně může taky ztratit Rafa, při zatím neznámé formě a Tom. Čilič vypadl ve druhém kole, Nishi ve 4.

Jestli mám tipnout, tak se spíš hore dotáhne Grigor a Čilič už zase nějakou dobu nezazáří. Jinak tak nějak beze změn - samo podle výkonu a zdraví Rafy. Roger stejný jak loni - plusmínus semifinále, titul z GS asi spíš už bohužel pouze náhodou :( Nole už nikdy nebude tak total dominantní taky. Možná sezóna Wáwry??

NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: tak je vidět, že do sebe tak nejdou.. Ale paráda :-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    NIMBUS: cela ta vymena je uzasna
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Roger Federer vs Stanislav Wawrinka - FANTASTIC TWEENER - FULL HD (1080p)
    https://www.youtube.com/watch?v=F8itdpUGyuM
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mne mrzi ze ten Janko ma zas nejaky potize a nastoupi snad az od unora
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Mě bude ke štěstí stačit až Rafa zase obhájí v Paříži. Pak budu vědět že všechno je jak má být. :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam