• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nevite neexistuje nekde rozpis ligovych turnaju v CR?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas skoda, kazdopadne je ve forme.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak Grigor za 53 minut, asi to má ve smlouvě
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja jsem si Delpa vsimla, ze nevydrzel, ale nejak mi to priznam se neprislo dulezity :D Tsonga zas pro zmenu odstoupil, ma zanet v predlokti (nevim co, slacha, tenisovej loket?)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak on má obě, ale poslední bylo to levé.. teď jestli uleví levýmu dvojnamáhánim pravého.. ale ono zase se přeškolit na takovéhle úrovni, to neni asi taková sranda :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    LEHUOK: No uvidíme.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NIMBUS: A co ze to ma za problem, levy zapesti? :) Me napadlo ze moh zkusit hrat jednorucak, s tim jeho rozprahem by to byly urcite rany..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: tak prý ho to stále bolí, ale nedovede si život bez tenisu představit. Je to srdcař ;-)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: To velké hurá. Snad mu zdravi vydrzi, o hlavu a s ni spojenou kvalitu hry se u něj nebojim.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    To jsem první, kdo si všiml, že bude od Sydney hrát Delpo? :-) hurá, hurá a hurá
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    YES! :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ivovi to dneska pada do kurtu, ziram :))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    jo a když jsem viděl Dustina Browna s Ferrerem, tak jsem nechápal jak tohle mohlo loni porazit Rafu.. stylem úplnej amatér
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Teďka Ivo neskutečně s Djokerem, on se snad vážně stal všestranějším tenistou.. Lukáš celkem pěkně s Isnerem, a Fedex pomalejší rozjezd, ale nakonec gut
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinak vcera Berdych paradne suverenni s Kavcicem :) Vsimli jste si, ze Blaz vypada jak Dexter?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jsem zase tim Eurosport Playerem nadsena :) i kdyz nestihnu zapas v TV, muzu si to pak jeste nekolik dni pustit ze zaznamu ze vsech zarizeni, ooooch!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Cyve Monaco je taky out, chjo
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    NIMBUS: jj super, jen aby Tomas nevybuchl s Monacem nebo Gasquetem :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: Tak spodek pavouka čistej :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak Rafa je autista i s místem returnu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam