• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinak ad Tomas - formu ma fakt dobrou, myslim ze ho zmena kouce dost nakopla, navic ty zasnuby atd., ma slusny obdobi, silny zacatky roku, neni unavenej, beton je jeho... pokud nebude mit vylozene smolnej den a bude mu to tam taky trochu padat, tak ma proti Rafovi dobrou sanci, nema co ztratit a muze do toho dat vsechno, Rafa neni zas v takovy forme posledni dobou
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A jinak Azarenku mam rada! Tyjo my se tu nejak s tema zenskejma uplne rozchazime :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: sanci ma a rekla bych ze dost velkou
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tom vypadá hrozně jistý.. uvidíme, zda zapracoval na tom, aby mu to vydrželo celý turnaj.

Jinak teď Lopez/Raonič - pěkný, pátej set :)
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: já právě taky, dle sestřihů a článků to vypadá nadějně..Tomic po zápase prý povídal, že je to jeden z top hráčů, který nemá G a měl by mít tak alespoň 2..ho Tom asi pěkně vyprovodil..:) tak uvidíme
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: myslim, ze letos bude prvni grandslamovy titul (nerikam, ze v AO), nevidel jsem ho jeste hrat, ale kdyz jsem koukal na sestrihy, tak docela dobry.

Ja mu to preju, ale nemam ho moc rad no :)))
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: pecka!!! zpráva dne :)

já furt ještě neviděl ani jeden zápas..jak je na tom Tom? Myslim herně..z výsledků soudim, že víc než dobře..poslední dva zápasy tušim bez ztráty setu..včera jsem něco četl, že má nové zbraně atd. na Nadala, tak se snad neosamostatní v té antitabulce vzájemných..každopádně nevim nevim..myslíte, že má tentokrát šanci?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    A ted jeste Wáwra, i kdyz tady ho asi nikdo nemusí tak já poslední dobou jo! :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Joooo!! Cíba je super, to té namistrované uhýkané huse vrátila i za Báru! :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Cíba je parádní, jestli tu uhýkanou blbku dá tak si dám tři piva! :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Andy je nervni jako svina :)) strasne nadava a obcas se bije :) Dimitrov taky neni uplne v klidu, rozhodne to je napinavy :)
    SNAXX
    SNAXX --- ---
    Seppi mohl zastavit toho slizouna, ale nejak to nevypada. Divaci ho zase donesli do peti setu a ten uz to asi nepusti :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Cekam na milacka s Andym :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas s prehledem! Tak hura na Rafu ;))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tak dneska Berda fakt velká paráda!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Hezky na to Berdas vlítl, jen aby to vydrželo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    fakt ten zenskej tenis, to je neco :)))
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Kvítek zvadnul :(
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A Kvitka v riti??
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ferrer to odkulhal, Simon s usmevem, pekny!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam