• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak ted pod ale uz!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Nedoserviroval, hm
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    a nebo to taky neupodává :/
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    To necham radsi bez komentare :/
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Pytle snad se ted Tomas nevrati do starych koleji :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Andy se zvedne, ale zatim to vypada dobre!
    Tome pod pro prvni set a zklidni se trochu zas!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tak snad ted upodává! :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Andy slušnej na podání..
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MEESHA: taky budu cumet snad v praci... tesim se jak mala
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Strasne to leti, AO me fakt bavi a je skoda ze to v nedeli konci! Kazdopadne zitra pracuju z domova a budu mit sanci tak Tomasovi poradne zafandit, aby bylo v nedeli co slavit!
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Viděl bych šance naprosto vyrovnané, Tomáš bude nakopnutej po Nadalovi, ale bejvá to po takovym zápase těžký zopakovat , Murray podle všeho taky ve slušný formě a pro něj zase hraje větší úspěšnost v takových zápasech :) no, moh by se Tom zase jednou podívat do finále :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MEESHA: no Andyho jsem jeste nevidela... ale pokud neni lepsi jak Andy2014 tak ma Tom2015 navrch
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    No ja zas favorizuju Andyho, kterej je podle me i pres operaci v neuveritelny forme... kazdopadne fandim Tomasovi a verim, ze ho da!
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Souboj s Andym bude zajimavej, osobne Tomase favorizuju protoze vim ze na nej umi zahrat. O to vic ted s novym trenerem ktery urcite bude znat Andyho slabiny, pro Vallverda to musi byt hodne zajimava situace :). Skoro by se az dalo rict ze to bude souboj soucasnych koucu
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinak musim uznat, ze to, ze ho sejme, se cekat dalo. Ale ze to zvladne na GS, bez ztraty setu a jeste s kanarem, to uz je fakt liga!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Uf tak jsem tu:) radost jak svina co budu rikat:)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak Andy .. myslim, že pro Toma lepší volba ... zaprvý skalp Andyho se hodí a kdyby nedejbože vypadl s australanem, to by bylo :P takhle se těším na další kvalitní match
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: to by melo hral paradne... a i kdyz se Rafa chytil nemel s nim nejaky extra potize.... hlavne me teda prekvapil stabilni kvalitou servisu...
    KLX
    KLX --- ---
    já ráno nestačil čumět..takhle sestřelit Rafu ve třech setech a ještě jeden s kanárem..Tome smekám klobouk i se skalpem..paráda!!!! a nejvíc mě sere, že jsem to neviděl :-))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Už jenom proto že Nadal měl mít rekorních 18 výher a Berdas mu to překazil ve třech a navrch s kanárem - proto jsem rád že jsem u toho byl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam