• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Roger je o třídu jinde, než Nole ;) za deset let už bude mastit jenom on ;)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Na každej pád je to hezké finále!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: O tridu neee. Ale o kousek mu to slape lip. Imho ma stesti a taky je mladsi a ne takovej autista jako Rafa
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Je nejvíc Novak už dlouho. Jako můžeš fandit Fedexe nebo Nadalovi apod. tak Novak je proste o třídu jinde než oni.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Roger zkusil agresi ale s Novakem to moc nehlo a tak se akorat vyhazuje. Ale i tak pekny. Fandim Novakovi on je proste v soucasnosti nejvic
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Jako před malou chvilkou na Eusportu Ronnie - taky se dostane do finale a zbytek už prostě nestačí.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Fedex dnes malinko vyčichlý, na výhru to úplně nevypadá :(
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Berdas uz je odevzdanej případ :)

Ted zenské finále Halep-Jankovic to me bavilo velmi!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Hmmm tak Tomas je uz na chvostu top 10, jsem zvedava na konec roku :(
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: napíšu z PC.. Roger první ;-)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    NIMBUS: zname. Co s tim ma spolecnyho?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tyjo tak tohle bych tipovala ze to bude resit typ jako je andy nebo dimitrov ale rafa nikdy. Jeste mu par trofeji chybi a zrovna u neho neverim ze by cokoliv vzdal
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: :DDD ono na tom něco bude - známe Dylana Morana?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jen mě teď tak napadlo:

mít Rafovy léta a jeho peníze asi by mě taky štvalo že si za to všechno nemůžu dopřát ani blbou čáru koksu.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: On v tom rozhorovu doslova říkal že už vyhrál všechno.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To mi k nemu moc nesedi. Mozna ma krizi ale zakouslej je vic jak kdokoliv jinej...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Tuhle s ním byl rozhovor na ES a on i tak vypadá že na tenis dost rezignoval. Jestli ho do toho strejda tlačil od mladeho kluka a on už ted fakt nema o co hrat - bych se nedivil ze nema motivaci.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: Jako stále je top 10 výsledkama, ale nemám z něj dojem, že by zvládl víc...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: On letos nemá formu vůbec, teď jednou vypadal, že už se zvledá - ale možná to není formou..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Uměl prohrát i s Rosolem a vrátil se potom ve velké formě. Ale zatím v poslední době je Rafka takovej nazdárek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam