• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MEESHA: No ale teď s ním chvíli nebudu mluvit ;)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja mam Kyrgiose rada, rikam vam to furt :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Co ted ty zensky dve provadej, to je palba alba!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Aktualne: Kuznetsova/Stosur a je treti a bude to dva-dva a tohle je tenis vecer, navrch antuka - Madrid.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Přiznám že když už tak mám ženský WTA puštěný takže dneska Serena Azarenku paráda, Agnežka letos nic-moc a ta hezká druhá té to docela de. Ale Serena - ja sem videl tajbrejk v prvním a v pravnim Serena si nechala nasazet skoro 7 a pak si to dohlidala.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: nevidela ... byla jsem vyhnana na svedskou popravu ;) on je talent to jo ... ale slizoun taky ... a osobne bych nefandila nikomu ... tak dobre, ze dobrej tenis ;)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Co bude bude ale videla si toho Fedexe s tim mladym australanem? To nešlo ani jednomu nefandit. Parádně ho australan utahal, fotra.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: pekne tak Fedexe taky skrtame... jeste upadl Monfils ... v zenskejch taky pekny Ana fuc Anezka fuc Lucka potesila ...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Federer-Kyrgios ten konec je docela napínavej!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MEESHA: Richarda muzem skrtnout ;)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mimochodem Madrid fest tezkej draw:

Berdych: Gasquet, Tsonga, Federer, Nadal, (Murray)

A to chybi Nole
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas ted zacal v Madridu s Gasquetem, tak poood
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Istanbul 2015 Final Highlights Federer Cuevas
    https://www.youtube.com/watch?v=FL7xs-xCR60
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Uvidíme jak Roger rozjede pořádně na antuce, já bych se o něj zatím nebál. Aby nepřekvapil, fotr :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Roger se protrápiů tajbrejkem v Istambulu a bere titul.. až někde bude sestřih, tak tam v nouzi na setballech toho Cuevase dvakrát vytáhnul něco z říše snů, ale jinak působí z formy
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jako reprezentace on fakt neni...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BELKIN: Ale jo :D
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Ale no tak, hele. :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Že se často Rosol chová jako kretén určitě ano ale že mu to bude vyčítat zrovna cholerickej Skot tak to si mohli vybrat lepší příšeru :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Kdyby někdo - kdokoli - jinej, i moje bába třeba, ale zrovna od uplakánka Andyho to fakt sedí.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mi pripomnelo, seznamila jsem se s jednim italskym atp sudim a rikala jsem mu, ze mam rada Fogniniho. A on zas rikal, ze ho vsichni chair umpires svorne nenavidi :))) coz me prekvapilo, kdyz to Ital rekne o svym nejlepsim hraci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam