• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SLAMITCH: Az Fognini na kurtu nebude vypadat "jako by si šňupl" tak mě přestane bavit.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ja Ti nevim, rec jeho tela se mi vubec nelibi - jak kdyby si snupnul, lip to popsat neumim. Na druhou stranu se mi moc libi, jak se hejbe na kurtu - vypada to strasne prirozene, coz neni standardem.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    "... a v příštím životě chci být Fogniniho raketou."
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SLAMITCH: Ja VŽDYCKY fandim Foninimu takže .
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Mno, ted uz to tak jasny neni. Uvidime.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jo :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    BELKIN: Vypada to.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Fognini ho vymaže z mapy :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas bude muset hlavne dat Dimitrova ;))
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: spis bych rekla, ze mirne pro Toma :) ale nechci bejt zas velkej optimista :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SLAMITCH: Berda a Fedexa z jara na antuce to bude fifty :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    BELKIN: Tusim 6:2, 6:4. Kdo chce, si to najde, jsem si myslel. Internety jsou mocne;o)

Jen nevim, dostane li se i v Rime do 1/4 finale, protoze to by, neprekvapi li nekdo, musel dat Federera.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SLAMITCH: A výsledek nenapíšeš.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Hmm, tak uz zas tak ne.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Berda Donatiho slusne skoli :) A dava i moc hezky mice!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SLAMITCH: Rafa kazil i jindy tutovky a to potom prostě nejde.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    LEHUOK: Já to viděl a bylo to tak jednoznačné až tomu člověku za Rafy bylo smutno i kdyby fandil Andymu.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    LEHUOK: Ja jsem stihl i Andyho hned po predani rozhovor na dalku pro Sky a byl fakt milej a nenamachrovanej. A hned leti do Rima, kde bude mozna hrat. Jeste pry uvidi :) 2. titul za 6 dni je hodne slusny.

Jinak to bylo dost jednoznacny. Rafa kazil + Andy daval = jasnej vysledek. Ale fakt je mi Rafy lito.
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    Tak jsem shlednul highlights a tak jednoznacne to fakt nevypadalo.
    Ale Andy se asi mnoha lidem ani tak nezavdeci :). Beru ze to jeho vztekani neni prilis atraktivni, ale oproti tomu jak skromne a pokorne prijima vyhry, narozdil treba od Novaka, kterej by se vyvalel v antuce, roztrhnul si tricko a chlapacky rval smerem ke svymu boxu :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Podle mě prohrál protože prostě ta jeho hra dneska stála za prd. Andy se ani tolik nenadřel.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Je to broucek :))) podle me prohral protoze nema dobrou sezonu a tak strasne moc potreboval doma vyhrat, ze ho ten tlak sezral :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam