• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Je to tam!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak ted snad uz... mohli by se pochlapit v tv
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Mozna ji Cornetka ted brejkne, nese ji dav. (pizdicka)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas jeste nehraje, zensky zatim hekaj, Cornetova s Dulgheru, 6:2, 6:5, mozny tiebreak
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Český pár Čermák/Veselý postupuje v deblu do 2. kola. Ve dvou setech porazili dvojici Ramos/Bedene 6-4 7-5.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    HANNA: nejdes protoze se jeste nehraje :) tak asi od 16:00 se pocirta a ano bude to davat ctsport :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: JIRKA mel fakt smulu, ale podal velmi sympatickej vykon jako vcera Andrea :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    podle me to bude na ctsport
    HANNA
    HANNA --- ---
    prosím nějaký stream berdych/štěpánek? nemůžu nic najít...
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    souhlasim
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :))) mě úplně štve, že tenhle blboun zrovna postoupil a Jirka po takové bitvě nikoliv..za mě všema deseti, kdyby to bylo naopak..možná jsem na Rosola tvrdej, ale on si to zaslouží :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    za pul hodky zacne hrat Rosol ... snad budu fandit spanelakovi :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jirka hraje debla tedka s Cermakem snad, 6:4 a v druhym servirujou na 4:4
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Olala v TV reklama, na Playeru Roger mluvici franocuzsky :))
    KLX
    KLX --- ---
    NIMBUS: já to neviděl, jen výsledek..a asi hlava nebo co..první prohrál v tiebreaku a pak už jasně 6:3, 6:2, tušim..podle mě to jen neustál, ale těžko soudit, neviděl jsem ani prd..třeba má nějakou zdravotní obtíž..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Boze to jsou hody! Federer, Monaco, Verdasco, Simon a dalsi a dalsi! Diky za ty dary :) #eurosportlabůžo :D
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    JOPS: idioti vcera pri gemu Andrey a stavu 30:30 hlasil konec zapasu bo Sirena ma prece jen dva micky do konce zapasu bych ho kopla ... jeste ze nemel pravdu a Andrea to dala snad i nejaka vysoka karta probehla a slo se na podani Serene ... komenty by meli znamkovat a pak podle znamek telesny tresty!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Safarka dala ponce kanara a jde dal pro info :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    nechapu CT SPORT.... oni ty tlamy tam daj zaznam ze zapasu Kvitove... WHY ???? na to jim kaslu, ja chci LIVE a ne zaznamy....
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    NIMBUS: on to ma nema ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam