• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Na Suzane to vypada ze se rozehrava Lucka s Bettany proti H+H, skoda! Mohli jsme mit tutovku debla finale :(
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    no ta Svycarka se nakonec vyhazela sama ... ve hre se se Serene hrat dalo ... no 100% to nehrala by jinak nemela vubec sanci ... ale to fnukani bylo ponekud podivny .. no snad se ta Sirena do soboty nezmatori a Lucka se dobre vyspi ... sance tam je :)
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: podle mě to taky nejvíc přihrává..to víš, královna tenisu (numero uno momentálně, teda již několik let) tak si myslí..znáš to..si tam vždycky sedla, chladila krk a tvářila se na smrt a pak jí tam dá kanára..no :)))
    ale vůbec bych se nezlobil, kdyby jí Lucka dala a ona se pak vymlouvala, že nemohla naplno a tak..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    MEESHA: Přihrává to!
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jestli jí bylo jako mě, kterej jsem byl včera pít a dneska v sedm večer jsem nemohl na fortbal, tak je fakt dobrá
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak hele, myslite ze ji bylo fakt zle a je proste tak skvela ze to i tak dala, nebo to zas tak hrozny nebylo a je to jen trapna herecka? Na zacatku mi z toho bylo az zle jak vypadala a bud se skrz hru toho zbavila a pak uz ji se tak tvarila ze setrvacnosti, nebo je to proste mrcha a uz si tam dela uplne co chce
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ale stejne ji dala kanara ... tak v sobotu to bude match !!
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    no vypada jak zombik
    JOPS
    JOPS --- ---
    Serena nam asi brzy zkolabuje
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak jsem to obulela s Luckou :))

Jinak Serena je pry zas nemocna a je ji blbe tak to jsem zvedava
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    !!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Lucka neuveritelnou agresi! A je chytra. Jen ty nervy. Poood
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Moje taky!
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    moje nervy sou v kýblu xD
    JOPS
    JOPS --- ---
    Kolaps
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Lucko pood dotahni to
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    To je rezba!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Bojovnice!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    Zajimave :) kdyz jsem se koukal na mobilu, tak prohravala 1:4 a prijdu domu a ona win 7:5 :) tsts.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam