• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    tak vítr se začíná obracet..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Bude to loterie :)
    KLX
    KLX --- ---
    btw zatim to vypadá, že měl lepší noc Andy..i když Djokera není radno nikdy podceňovat..
    KLX
    KLX --- ---
    :))) to je fakt..taky tak :)..na Lucku jsem si byl pro jistotu i vsadit, ať to má ještě větší grády :-)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    I když si zase člověk nesmí moc stěžovat, když na to kouká v práci.. a od odpoledne třy tenisy v řadě :D
    KLX
    KLX --- ---
    tak to si teď můžeš spravit chuť..i když to ani jednomu nijak zvlášť nepřeju, tenis teda parádní!!! zatim..
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak z toho Prostějova, po tom včerejšim semifinále, krapet bolí očí :D
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    nene cely Andy !!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    A snad to Nole dotahne! Pardon ale pro me pokud to jednicka nedotahne, tak svet neni v poradku :))) a hlavne by to pak mohl vyhrat soudek ze Svajcu!

Andyho mam rada a hraje skvele, wtz. Ale to musi jit stranou :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Bourka
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    hele vi nekdo proc to hodili na zitra? si pisu zpravu a neco si tam septaj a konec
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: vlastně skoťák :)
    KLX
    KLX --- ---
    no to mě podrž..jsem to vypnul a najednou je to super bitva, přitom to vypadalo, že anglán nemá šanci..
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Murray ted naprostej zabijak. A fandi mu uz celej stadion, coz Djoka pekne sere :)

Po tom, co jsem ted videl, prvne zacinam uznavat, ze je to fakt Big Four a ne Big Three.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Dobre Murray, super mice ted
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jj Bethanie je super, takovej pankac, modrozeleny vlasy, sileny outfity s podkolenkama, kerky, zrzavej fousatej manzel a obrovskej pes, kterej je s ni obcas primo na kurtu :)) s Luckou si dobre sedly a kdyz vyhrajou RG tak o AO dalsi letosni GS by byl slusnej narez
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: chci vidět záznam..doufam, že budou dávat..musel být prima match..já o té Sandsové nikdy neslyšel..až co to dala dohromady s Luckou a jako sympaťačka
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Mattekovou mam rada ona je fakt strelena takovej Agassi v suknich ;) s Luckou dneska delaly zlobivy holky proti slusnackam ;)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: no tak jeste to vsechno vyhrat ...
    KLX
    KLX --- ---
    jinak je to zajímavě rozložené..Mattek Sandsová vyhrála mix debla s Bryanem, zároveň je ve finále deblu s Luckou, která je zároveň ve finále dvouhry..Bryanovic dvojčata zároveň ve finále deblu..to jsem snad ještě neviděl..+ ta naše juniorka, ale tam nevim, jestli je taky už v obou ve finále..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam