• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: ted na RG to proved dokonce 2x behem jednoho zapasu, kdyz vypad v 1. kole s tim Indem :D

Jinak ja mam Genie rada, nech bejt! :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Prostě poctivej hráč.

Youzhny reacts badly to losing point - hits his racquet against his head
    https://www.youtube.com/watch?v=fi-CgSO9Evw
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: :) Je to tak.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: jeste si vynechal Hewitta
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    HONZIK_HAPPY: Až přestanou nastupovat Haas a Južnej (definitivně) tak to zase pujde o kousek níž.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: a vratil se vitezne Haas ;)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ta namachrovaná kanaďanka dneska prý zase někde vylítla v prvním - na trávě. Jenom co jsem tak zaslechl z televize.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    BELKIN: me to pripomnelo Soderlinga ;)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Tak jako měl Berda do nedávna Nadala tak má doted Nole RG :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Většina co vím nás si tady sme do letošního RG že rozjetej Nole dá Rafaela a potom konečně vyhraje antuku. Jenomže se tam připletl dřevorubec Wáwra a Nole najednou nevěděl co hrát. Mám rád tenhle turnaj asi nejvíc.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ani nevite, jakou mi Stan udelal radost. Z jeho tenisu jde sila, je to fajn.
    (Finale jsm nevidel :(, mluvim obecne.)

A Djok je robot. Kdyby byl konec sveta, bude prvni kanibal, ac umi delat svandu. Presto mu casto preju.
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    MEESHA: Uz ted je legenda a ziskat letos grand slam, tak uz bude aspirovat na jednu z nejvetsich legend vsech dob. A jako je to frajer, ale jeho tenis me pomerne dost nudi. Radsi to preju takovejm bomberum, jako je Stan The Man.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak ve Stromajde je na Challengeru Novakuv bracha Djordje :)
    KLX
    KLX --- ---
    tak na tom deblu také dole nebyl snad skoro nikdo..vše bylo na horní tribuně..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Podle me to zas tak drahy neni... to se da najit na netu ne, kolik to stoji. Obycejnej listek nekam nahoru, ne VIP nebo spodni tribuny.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    BELKIN: To sice jo, ale 1. RG ještě nemá a za 2. jsem pro něj chtěla opravdickej GS letos :D
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: no jo..asi máš recht..mě to prostě jen překvapilo..jsem myslel, že na finále prostě bude plno jako na dvouhru..je ale fakt, že jsem viděl snad poprvé vůbec finále debla, tak to třeba tak je normálně..ale ty lupeny asi zrovna levný nebudou..
    možná i proto tak fandili Lucce..aby nebyl konec během hodiny (na což to vypadalo), když už si koupili tak drahý lupeny..
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: takhle to nejde brat. Kdyz se podivas na divaky, tak to jsou lidi, co ty prachy maji. Staci, kdyz vidis co maji za hodinky, tam to pod 100 000 Kc proste nejde. Netusim, co stoji listek na finale debla, ale verim, ze to je porad celkem raketa.

a jinak pro zajimavost. Ted se hralo finale Ligy mistru ve fotbale.
    komentator rikal, ze stadion ma kapacitu 75 000 divaku.
    20 000 listku dostali priznivci Barcelony
    20 000 listku dostali priznivci Juventusu
    29 000 listku pro sponzory/VIP atd....
    6 000 listku pro normalni smrtelniky.

Coz jsem cumel jak pero :)
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: mě to jen trochu zarazilo..navíc, když tam hraje finále miláček publika z předešlého finále žen a Dellaquaová popáté finále granslamu a popáte nakonec opět neúspěšně :-)
    ale tenhle argument celkem chápu..nebo kdyby hrála finále alespoň jedna francouzka třeba, tak asi taky jinak..ale stejně..
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: ber to tak, ze tam zadna zvucna jmena na ctyrhre nejsou. Kdyby tam hrala, Sarapova, Ivanovicova, Wozniacki a Bouchardova, tak verim, ze tam je narvano... Rad koukam na tenis a z te ctyrky co hrala ted finale znam jenom Safarovou a to jenom pro to, ze to je ceska, jinak bych o ni asi taky nevedel...
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: na jednu stranu pravda..i když mě to celkem bavilo..ale stejně..na finále granslamu těžce nedůstojná věc..to chvílema vypadalo spíš jako trénink..od druhého setu se to ale už rozjelo..i lidí bylo pak víc...hlavně tam komentátor povídal, že někde vedle je plno a přitom se tam nehraje (měl tam být nějaký exhibiční zápas veteránů nebo co)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam