• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Prohraje zase dneska Rafa s Dustinem Brownem? :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak nic no, Jirka utocil ale chyboval... Ward je sympatak a Britove jsou z toho uplne vydreni :D
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Je tam! Jdeme do ctvrtyho! Otoc tooo! :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jirka ted zacal bejt aktivnejsi, poood dotahni ten set!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jirkovi se nedari :( obcas dobrej uder, ale trochu se vyhazuje, Ward je doma. Ale aspon ho drzi podani
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    Lucka dobry !!!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kaja je v pohode
    KLX
    KLX --- ---
    mno ona není zrovna sympaťanda (od pohledu), ale když s ní někde vidím rozhovor, nebo tak, tak je naopak úplně vpoho..takže asi se jen pekelně soustředí :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja Vam porad nejak nevim co si o te Ka. Pliskove myslet. Ja snad u ni nikdy nevidel usmev. Mne prijde jak nafoukana nana, co umi tenis.
    DUKON
    DUKON --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELKIN: jak kontroluje ? :) to jako meri cary, vysku site ci co ? :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    SLAMITCH: Tolik jsem to neprožíval ale parádní bylo že se to dohrálo v takovej čas. Čest rozhodčím a Tomsonovi že se nenechal vytočit.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Uplnej konec uz jsem si dal s ESP komentarem (nerozumim), ale kousek predtim mi koncilo Kyklos Galaktikos album - ta 19 minut psycho pisen a davala tomu vcelku grady :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    JO!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ale jo!! :))
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    SLAMITCH: Krasne Tom!
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ted je zas sesypanej Chardy, Tomas je zatim trochu stabilnejsi :) tak jeste jeden, pod!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Furt nemam stream :/ A to jsem i VLC player nainstaloval.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tvl co to tam Tomas vyvadi? Zacina to bejt pekny peklo. Hada se, je rozsypanej, neutoci, vyhazuje se. Chardy oproti tomu drzej a serviruje jak cyp
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    On se Chardy hodne slusne rozserviroval ve druhym a prestal chybovat. Zacal Tomas no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam