• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    jojo..tvrdili, že zítra v 11-30 to na čt4 vypukne :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak 8:30 finale ctyrhry ... 11:30 finale dvouhry
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MEESHA: ct dava jen nevim presne ... mam pocit pul jedna
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja mam straaaasnou radost? Kdy je finale a davaj to v tv?
    KLX
    KLX --- ---
    to je škody! jedeeem!
    KLX
    KLX --- ---
    musim teda říct, že Andree hrozně sluší ty šatičky, co má na sobě :-))
    KLX
    KLX --- ---
    a ten druhej set??? ve velkým stylu..paráda..tak a teď H+H, ale to bude těžký...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak hotovo ... puf
    KLX
    KLX --- ---
    tak poooojď, Péťo..koukej tu carevnu rozsekat!
    KLX
    KLX --- ---
    zes..je to tam! teď ještě H+H, ať máme někoho i v deblu.. :)
    Šafářová porazila Kerberovou a poslala Kvitovou do semifinále Masters - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/petra-kvitova-tenis-turnaj-mistryn-dbg-/tenis.aspx?c=A151029_183928_tenis_tny
    KLX
    KLX --- ---
    Teď jsem chvíli koukal na tu Lucku v hospodě, když jsem šel pro oběd a zatím teda dobrý..jen vydržet!!!
    KLX
    KLX --- ---
    koukam, že mi ten můj optimismus moc nevyšel..tak snad dá Lucka tu Kerberovou, aby alespoň Péťa šla dál a H+H vypráskaj ty američanky..koukal jste někdo na tu Kvitku?
    KLX
    KLX --- ---
    včera jsem koukal na H+H a teda musim říct, že škoda, že nevydrželi a nedotáhli ten druhej set..měli je skoro na lopatě..věřim, že Srebotnikovej pár porazí a půjdou do semi! Jinak co určuje postupujícího v případě shodného počtu bodů? vzájemný zápas, nebo sety, nebo? Někde jsem totiž četl, že pořád může postoupit jak Péťa, tak Lucka a to mi nějak hlava nebere :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    tak dneska rano holky pekny ... ale proste me ta Petra nejak porad neprijde ve forme ... ze na ni Lucka nema vime mno skoda .. dneska to slo
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Wow, to bylo napinaci. Rafa!
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Tyo, Rafa prave utek hrobnikovi z lopaty. Prvni set 1:6 a v tom druhem naprosto necekane obratil a dal Rosola, kterej ho do ted slusne prehraval, 7:5. Rafa do toho!
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :)) jo tadlecta..sice nesympatická, ale na Suarezovou zdaleka nemá, resp. proti ní, je to skoro až superkočka :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: Jankovicova ;)

no ja u ty Kvitky regulerne usnula ....
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: holky to chtěj asi trošku zdramatizovat :)
    HONZIK_HAPPY: :D teď nevim, kdo že je to kuní xicht..ale na Suarezovou nemá fakt žádná..
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    KLX: me vic vadi kuni xicht ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam