• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    NIMBUS: Bych Báru Strejcovej klidně hodil místo Kvitky do Áčka )
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    BIOBOID: Plíšková - Šafářová - Kvitová - Plíšková :D plus HH. Siniaková, Strejcová a Alertová.. by mohly hrát nějakej početnější sport.. nebo udělat Áčko a Béčko!
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kvitová-Šafářová-Plíšková
    slušný kombo. Když budou holky ve formě, tak se ten Fedcup dá ještě párkrát klidně vyhrát.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    JOPS: to je velko tragedie ... ještě ze nemame jen ji:) a Baru miluju :P
    KLX
    KLX --- ---
    :)))) no hlavně, že alespoň Kája dává..ale teda ta ošklivá rumunka hraje taky dobře, mrcha..
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    JOPS: tyhle pohledy nezvládá ani Tom ve své nejlepší formě
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta Kvitka, to je zase pohled na zoufalce :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    BIOBOID: Já si myslím že předežene i Rogera. Tak moc je teď na vlně.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Má 11 GS, letos by ještě dva dát mohl, když bude zdravotně v pořádku. Nadala asi dožene, ale Rogera nevim nevim.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja mam Novaka rada a letosni GS + Olympiadu bych mu prala :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    JOPS: citlivka .. rekla bych to jinsim slovem :) mozna kdyby ji konecne nekdo rekl naplnou hubu co si mysli .. bud by skoncila nebo by si sla hvezdicka pobrecet a konecne hrala stabilne ... tohle je hruza jak na houpacce ...
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Bohužel pravda je že Novak je zrovna o třídu nade všema a i když to třeba pro mě trošku zabíjí tenis tak on je poslední komu bych to mohl vyčítat. Naopak to začíná zase vypadat trošku zvědavě u ženských)
    JOPS
    JOPS --- ---
    docela zajimavy rozhovor s Navratilovou o Kvitove

Když koukám na Petru, nikdy nevím, kdy to zkazí, říká Navrátilová - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...r-petra-kvitova-australian-open-p51-/tenis.aspx?c=A160129_2221832_tenis_ten

no, proste souhlasim s Navratilovou, ze s kazdym uderem Petry se clovek modli, aby to letelo aspon do kurtu a ne tri metry vedle :)))

A nekdo v diskuzi pise, ze Kvitka je citlivka a trener ji musi povahove sednout.... Verim, ze Martina by ji rekla na plnou hubu co si mysli a Kvitovou bychom na kurtu uz nikdy nevideli :)
    KLX
    KLX --- ---
    HONZIK_HAPPY: :)) tak tak..i když já poslední dobou nedávam ani to do semi, ale tak! :-) Zbývá už jen doufat, že dá kalendářní grandslam a pak půjde dělat třeba další děti nebo tak a nechá výhry jiným..třeba Tomovi..na stará kolena :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    nemam ho rada a jeste se na nej neda divat ... Je to takovy utluceny ;( tak mi nezbyva nez koukat jen do semi ;) KLX:
    KLX
    KLX --- ---
    taky mam ten pocit..hlavně mi přijde, že snad ani nemá žádnou slabinu..když je dole, tak je to max set a pak je zase zpátky nahoře a následuje jeho vítězství..nejhorší na tom je, že já ho zrovna moc rád nemam :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak to vidim, ze Djokovic asi letos ziska vsechny GS.... Mam ho rad, ale chtel bych, aby jeste neco ziskal Fedex.... kua
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    snese Serena další titul?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale Raonic, to je taky hrozny delostrelecky hovado. Kdyz nebudu pocitat servis, tak ty jeho forehandy jsou taky jak palba z kalasnikova....
    KLX
    KLX --- ---
    tak nic no, ale i tak, H+H super..tak už jedině ten Štěpec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam