• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Rafa-Wáwra sem zvědavej, těším se )
    KLX
    KLX --- ---
    KLX: snad mu to pomůže do budoucna, aby si víc věřil, páč na to má, ale ta jeho hlava je někdy nějak proti..
    KLX
    KLX --- ---
    tak mě to bylo přesně jasný..to je jak tehdá ten Rosol, nebo Tomáš na olympiádě proti Fedexovi..krásné vítězství, ale pak kruté vystřízlivění..ale i tak klobouk před Jirkou..krásně ho povodil :-)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ale pak ho vypraskal Gael :/
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    7:09 Jiří Veselý se na turnaji v Monte Carlu postaral o obrovské překvapení na úkor tenisové světové jedničky. Novaka Djokoviče ve 2. kole zdolal 6:4, 2:6, 6:4.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jirka ten to da! Musi, kdyz to ted Tomas tak posral :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    A co ten Jirka? :D
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    ted jeste Cíba, no to je vecer.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Z Giorgi co si pamatuju tak před rokem mi udělali slušnou robotku.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Jinac nam zacina oblibeny Monte Carlo - chysta se nekdo? Letos mame listky od patku do nedele, tak uz se tesim! Doufam, ze bude teplo :))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Juan Monaco dostal personalizovanej bag :)))
    DUKON
    DUKON --- ---
    Meldo-povaaaa
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Člověk by skoro řekl že nejlepší kvalifikací na vrcholový sport je být invalidní důchodce nejlépe navrch s pořádným astmatem.
    KLX
    KLX --- ---
    MESKALITO: i to je dost možný..každopádně to smrdí jako sto let stará niva..jsem zvědavý na dohru..vzhledem k tomu, jaká je Šarapová star a "značka" to bude asi dost hustý..jestli to teda nezametou, s čímž počítám i víc
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    * ještě jsem narazil na
    Cukrovka? Obhajoba Šarapovové je velmi zvláštní, říká expert z antidopingu - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/tenis-doping-sarapovove-081-/tenis.aspx?c=A160308_151429_tenis_rou
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    KLX: to mě příjde jako hodně pravděpodobný, proto se mě nechce věřit, že tendle čerstvě zakázenej lék je opravdovým důvodem, co když ruský sportovci brali všichni něco zakázanýho už tehdy a ona se teď jenom s AO dohodla, že ofiko důvod bude podaný takto...prostě je fakt blbost aby si toho nevšimli a jak říká Jops kdyby si všimli a neměli zaručeno, že to u AO mají pohlídané, tak by to byla sebevražda
    KLX
    KLX --- ---
    to teda..asi už nebude nejvíc vydělávají sportovkyní na světě :) Spíš mě ale zajímá, jakej dostane flastr (nic jsem nečetl, jen vim, že byla na AO nadopovaná) a taky..jestli to náhodou nesouvisí s tím dopingovým skandálem ruských sportovců (zatim atletů, ale ono se to určitě časem rozšíří)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    No kazdopadne slusnej skandal :) jak od ni davaj ted vsichni sponzori ruce pryc
    JOPS
    JOPS --- ---
    MEESHA: co tak ctu kolem a kolem, tak ano, uzivala ho deset let, ale na seznam nepovolenych latek se dostal minuly rok v zari s platnosti od 1.1.2016. Driv to byl lek, ted to je doping no...

libi se mi, ze se k tomu postavila tak, jak se postavila, zadny vymlouvani, proste rekla, ano brala jsem to na to a to a bohuzel jsme si nevsimli toho, ze to je na seznamu zakazanych latek. Prijde mi divny, ze nevedeli, ze to je na seznamu zakazanych latek, ale zase na druhou stranu, kdyby to vedeli a dale uzivali, tak se to rovna profesni sebevrazde :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam