• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Hraje od jedny, Stepec
    KLX
    KLX --- ---
    a jak dopadl ten Štěpec..jsem na to včera koukal a jako klobouk..chytře na něj hrál..pak mu aso došly síly, tak by za to hned mohl zase vzít a dodělat ho..??? Jinak Kája se včera vyřadila sama a Petra měla sakra na mále..to vyloženě urvala..
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tomas Pospisila docela masti, dobre se na to diva :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Berdych docela dobry, co takhle obcas shlednu po ocku
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jeste nic neotocil :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Djoko a Murray proste umej hodit 0:2 za hlavu a otočit to...
    KALTY
    KALTY --- ---
    No tak škoda, že nepřišlo teď přerušení. By se celkem hodilo :(
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    měl jsem si na něj vsadit, k tý senzaci už schází jen kousek a já ji tam tušil! :))) tak snad to dobojuje.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Štěpánek pěkně :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    U té holky od Plisku, mam pořád pocit, že děvče odmítá běhat. Jako koule od ní létají luxusní, to se jí musí nechat, ale pohyb po kurtu stojí za prd celou dobu, co jí vídám v TV :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: hmm
    JOPS
    JOPS --- ---
    zatim Rosol brejk Wawrinkovi a jde podavat na vitezstvi. Priznam se, ze me trochu prekvapil tema kratasama, co mu tam dava :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    mi jede
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    15 kurtu ji jede, o boze, miluju zacatky grandslamu :DD
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tak v Parisu uz neprsi tak za chvili to snad zacne, Rosa vs Wawra, podme :) Pavlasek, Bara s Hradeckou... a Dimitrov s Troickim :p
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: Karolína třetí asi nedá, bohužel, ty grandslamy už má dost v hlavě bych řekl. Štětec by naopak mohl překvapit, Andyho umí potrápit a fakt chce... mohl by udělat senzaci. Tomáše bych neodepisoval, osobně ho moc nemusím, ale respektuji, je profík a třetí je podle mě ok. jsem zvědavý na Petru i Lucku, obě mají za sebou složité obdobi, byť každá jinak, a obě by to mohly zlomit. každopádně se těším, mám Roland Garros rád, i když naším antuka z většiny nesedí...
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak kdo vydrzi na Franch Open aspon do tretiho kola ?

z nasich samozrejme

Tipuju tak maximalne Karla Pliskovic ci Lucku Safarovou...

Berdych je v prdeli, Veselemu neverim, Stepankovi bych to pral, ale hned v prvnim kole ma Andyho, Rosol taky vyhori...

Takze zbyvaji baby Pliskovic, Kvitka (tu jsem videl hrat a neco tak zoufaleho jsem hodne dlouho nevidel...), Strycova no... nevim, taky ji moc neverim. Zbytek jsem nikdy hrat nevidel....

Sakra, ten optimismus u me je super....
    KLX
    KLX --- ---
    ??? Zajímavý výsledky..asi spolu byli všici na mejdanu, bo co (samozřejmě ti poražení)..anebo měli všichni vsazeno :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Tvl co se to v tom Rime deje? Cumim... Feda, Wawra, Tomas out, Nole bagel...
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    A Novak dostal na zacatku taky 0:6. WTF?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam